Annonce
Ugeavisen Ribe

Nu skal der findes ambassadører til Ribe Fritidscenter

Det er fritidscenterets støtteforening, der består af Nini Oken, Peder Tørnqvist, Mogens Lønne og Henning Nielsen, som står bag det nye ambassadørkorps. Arkivfoto: Bo Maimburg
Ribe Fritidscenterets støtteforening begynder nu jagten efter ambassadører, der skal medvirke til at skabe liv i centeret.
Annonce

Ribe: Den nye støtteforening for Ribe Fritidscenter er trukket i arbejdstøjet, og de er på flere måder klar til at hjælpe, støtte og bakke op om fritidscenteret. Næste opgave går på, at de finde ambassadører, som skal medvirke til at støtte livet omkring Ribe Fritidscenter. Samtidig håber de, at folk vil melde sig ind i støtteforeningen.

Medlem i støtteforeningen

Der bliver uddelt foldere til alle husstande i Ribe, og hvis man ønsker at blive ambassadør, kan man henvende sig til bestyrelsen.

Ligeledes kan man melde sig ind i støtteforeningen ved at overføre penge til kontonummer: 9738 0005519179 eller mobil 202603.

Man kan også kontakte Mogens Lønne på telefon 31203022, hvis man ønsker at blive ambassadør.

Det er Mogens Lønne, der har påtaget sig opgaven at finde de rigtige mennesker til opgaven.

- Vi vil gerne have fat i en gruppe mennesker, som kan medvirke til at styrke livet omkring Ribe Fritidscenter. Vi skal have flere til at trække i den rigtige retning, og vi ved, at vi med et ambassadørkorps får fat i nogle mennesker, vi aldrig ville have fået fat på. Vi har brugt ambassadører, da vi skulle opstarte og afvikle Tulibierfesten, og det har virket helt fantastisk, siger Mogens Lønne.


Vi vil gerne have fat i en gruppe mennesker, som kan medvirke til at styrke livet omkring Ribe Fritidscenter. Vi skal have flere til at trække i den rigtige retning, og vi ved, at vi med et ambassadørkorps får fat i nogle mennesker, vi aldrig ville have fået fat på.

Mogens Lønne


Han forestiller sig, at de rigtige mennesker vil kunne tiltrække flere gæster til Ribe Fritidscenters koncerter og andre former for arrangementer.

- Vi vil gerne have fat i nogle forskellige mennesker med hver deres netværk, og vi vil gerne have ambassadører i alle aldersklasser. Jeg kan ikke sætte tal på, hvor mange vi skal bruge, men det vigtigste er, at vi finder de helt rigtige mennesker. Vi ser i øjeblikket, at der er mange unge mennesker, der flytter tilbage til Ribe efter endt uddannelse, og vi vil jo gerne have fat i nogle af dem. Vi skal alle medvirke til at løfte Ribe som en god by at bo i, og hvis vi vil have noget til at ske, skal vi gøre noget selv, og vi skal samarbejde. Vi kan bare bedre løfte aktivitetsniveauet, hvis vi er mange der støtter op. Det er et aktivt kulturliv, der gør Ribe til en attraktiv by for tilflyttere, og det er årsagen til, at vi skal skabe endnu flere og bedre aktiviteter omkring Ribe Fritidscenter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

KLUMME: Vanens magt

Annonce