Annonce
Ugeavisen Ribe

Ny billet giver adgang til fem Ribemuseer på fem dage

Dagmar Warming og Flemming Just har store forventninger til den nye billettype. Foto: Bo Maimburg
Der er penge at spare på en ny type billet, der skal give folk i Ribe en helt særlig kulturel oplevelse.

Ribe: Folkene bag Ribe Kunstmuseum, HEX Museum of Witch Hunt, Jacob A Riis Museet, Museet Ribes Vikinger og Det Gamle Rådhus er gået sammen om en helt ny billettype som skal give gæsterne mulighed for at besøge de fem museer i Ribe på fem dage til spotpris.

Tiltaget har til formål at øge antallet af gæster, styrke markedsføringen og den generelle interesse for de fem museer.

- Vi har rigtig mange gæster, som har en stor interesse for specielt museer som Jacob A Riis, HEX og Ribe Kunstmuseum. Vi appellerer typisk til avislæsere fra København og Aarhus som læser eksempelvis Weekendavisen eller Kristeligt Dagblad, og vi har derfor også markedsført billetten ad den vej. Nu giver vi vores gæster en grund til at besøge alle museerne, og på den måde få en helt særlig oplevelse, når de gæster Ribe, siger museumsdirektør Flemming Just fra Sydvestjyske Museer.

Annonce

5+5 billet

Den nye billet hedder 5+5 og koster 200 kroner.

Billetten giver adgange til de fem museer Ribe Kunstmuseum, HEX Museum of Witch Hunt, Jacob A Riis Museet, Museet Ribes Vikinger og Det Gamle Rådhus i fem dage. Billetten kan købes på museerne.

- Jeg tror på, at vi giver vores gæster en grund til at blive lidt længere i Ribe, og turisterne kan få endnu mere ud af deres besøg her i byen. Vi er sikre på, at de bagefter tager hjem og fortæller venner og bekendte om oplevelsen, så de også besøger Ribe, fortsætter Flemming Just.

Han bakkes op af Dagmar Warming fra Ribe Kunstmuseum.

- Det er for det første et utrolig godt tilbud, og jeg tror, at det kommer på det helt rigtige tidspunkt, året efter at vi på grund af corona har givet 50 procent rabat på billetprisen. Og så er det jo samtidig en oplagt julegaveide, mandelgave eller en anden gave op til jul, siger Dagmar Warming.


Det er virkelig også helt fantastisk, at vi har så meget at tilbyde vores turister i så lille en by som Ribe. Det tror jeg faktisk ikke, at der er andre byer på Ribes størrelse, der kan matche.

Dagmar Warming


- Det er virkelig også helt fantastisk, at vi har så meget at tilbyde vores turister i så lille en by som Ribe. Det tror jeg faktisk ikke, at der er andre byer på Ribes størrelse, der kan matche. Det skal vi være stolte af her i byen, og vi kan med den nye billet give folk en endnu bedre oplevelse, når de besøger Ribe, siger Dagmar Warming.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce