Annonce
Ugeavisen Ribe

Ny burgerbar i Ribe er klar til åbning

Der er smæk på farverne i Ribes nye burgerbar, Alabama, på Saltgade 3. Kunder kan sidde i båse eller ved højborde og nyde deres mad. Det er Thomas Christensen, der er køkkenchef i grillbaren. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Onsdag eftermiddag åbner burgerbaren Alabama med burger, gourmet hotdogs, øl, milkshakes, shuffleboard og meget andet.
Annonce

Ribe: Onsdag eftermiddag klokken 15 vil de første kunder kunne træde ind ad døren i Saltgade 3 i de lokaler, der tidligere husede en tøjforretning, for at bestille en burger.

Det er nemlig her, at Alabama åbner. Og ifølge Rasmus Errebo, medejer af Porsborgs Gastro Bar, der står bag Alabama, kan kunderne forvente en grillbar, der ikke vil være som grillbarer normalt er.

- Det bliver et oplevelsessted, hvor maden selvfølgelig er i fokus. Det er her, byturen skal starte med en god burger og en række spændende øl, og senere skal man blive hængende og hygge sig og måske spille shuffleboard, siger han.

Ud over øl er der også milkshakes med særlige og anderledes smage på menukortet, samt de velkendte gourmet hotdogs fra Porsborgs Gastro Bar og meget andet.

- Modsat på Porsborgs, hvor vi laver al maden fra bunden, har vi på Alabama gået efter at finde de særlige gode ting til menukortet, som ikke tager unødig tid at lave. Det handler om en speciallavet burgerbolle fra Vadehavsbageriet, godt kød som kommer formet og frisk og dressinger, som vi rører selv. Det gør vi med det udgangspunkt, at vi tror på, at vi får travlt, forklarer Rasmus Errebo.

Der er ti fadølshaner med flere særlige slags øl samt cocktails. Derudover er der også milkshakes på menuen. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Løver efterlyses i Ribe

Annonce