Annonce
Ugeavisen Ribe

Ny dagligvarebutik i Ribe klar til åbning: Lidl åbner i næste uge

Når Ribes nye Lidl åbner 25. juni klokken 08.00, bliver det med Jacob Forum Mandau i spidsen som ny butikschef. Foto: Inge Lynggaard Hansen
Torsdag d. 25. juni slår Lidl dørene op til deres første butik i Ribe. Butikken er bygget med røde teglsten, og der er gjort meget for, at butikken passer sammen med de andre bygninger i bydelen.
Annonce

Ribe: Fra torsdag i næste uge kan folk i Ribe vælge en ny dagligvarebutik at gøre deres indkøb i. Det er nemlig fra denne dag klokken 8, at Lidl åbner i Saltgade 21, og når den røde snor skal klippes får borgmester Jesper Frost Rasmussen assistance af den nyudnævnte butikschef i Lidl Ribe, Jacob Forum Mandau.

- Det bliver vildt spændende at åbne butik her i Ribe. Byen har en fantastisk historie, og vi er blevet taget rigtig godt imod i nabolaget. Nu glæder vi os til at vise butikken frem til alle kunderne, siger Jacob Forum Mandau.

Det er første gang, at Jacob Forum Mandau skal være med til at åbne en ny butik, og det er noget, han ser meget frem til. Han har seks års erfaring fra andre Lidl-butikker, og han lover, at butikken er helt parat til åbningsdagen.

- Vi har fyldt butikken med masser af danske varer, økologi og spændende produkter fra lokale leverandører, og vi får dagligt leveret frisk frugt og grønt. Jeg er enormt stolt af vores nye butik. Den rummer alt det, en moderne dagligvarebutik skal indeholde. Vi vil gøre vores bedste, så kunderne både føler sig velkomne og nemt kan handle alle deres dagligvarer hos os, siger Jacob Forum Mandau.

Annonce

Butik passer ind i Ribe

I byggeprocessen har der været fokus på, at bygningen passer ind i stilen med resten af Ribe.

- Vi har tilpasset selve butikkens udsende til bybilledet med for eksempel et tag i teglsten, og indvendigt har vi installeret alle de nyeste løsninger, som giver en moderne, lys, åben samt miljøvenlig butik, siger Mads T. Nielsen, der er Chief Property Management Officer i Lidl Danmark, som i samme ombæring takker entreprenøren for at bygge den flotte butik samt Esbjerg Kommune for at give lov til at åbne en Lidl-butik i Ribe

Andre nye butikker

Lidl bliver en del af en helt ny bydel i Ribe, der vil gå under navnet Jernstøberiet Ribe. Den bliver Lidl butik nummer 129 i Danmark. Der bliver et salgsareal på 1000 kvadratmeter og mange parkeringspladser.

23. maj åbnede en ny tøjbutik i Jernstøberiets gamle hovedbygning, hvor ejer Keld Vestergaard har flyttet de to tøjbutikker Mr. Ribe og Fröken sammen i fælles rammer på Jernstøberiets grund under navnet Mr. & Fröken.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce