Annonce
Ugeavisen Ribe

Ny gazelle til stort tømrerfirma i Gredstedbro

CM Byg, der ejes af Jesper Christensen (th.) og Brian Haahr Madsen, har fået deres anden gazellepris indenfor tre år. Arkivfoto: René Aunsbjerg Fogh
CM Byg har igen fået en gazellepris to år efter den første kom.
Annonce

Gredstedbro: Det går kun én vej for CM Byg, der holder til i Gredstedbro, og det er frem. Det seneste regnskabsår bød nemlig på en vækst på omkring 40 procent, og det er nok til, at firmaet nu har fået deres anden gazellepris. Den første kom i 2017.

- Vi var godt klar over, at den kom denne gang, for vi har øget vores omsætning og fortjeneste voldsomt. Sidste år var vi decimaler fra at få en også, så det føles da rigtig godt at få den igen, siger medejer Jesper Christensen, der ejer firmaet sammen med Brian Haahr Madsen.

Han understreger desuden, at det er et stort stykke benarbejde gennem flere år, som nu er lykkedes.

- Vi gør meget ud af kundepleje, og så har vi en god og anderledes tankegang i forhold til byggeriet, som, jeg tror, mange kunder sætter pris på. At vi får prisen skyldes også, at vi har haft mange opgaver for forskellige boligforeninger, forklarer Jesper Christensen, der dog ikke vil arbejde efter endnu en gazellepris.

- Vi har ingen vækstplan, der går efter det. I stedet går vi efter opgaver, vi er gode til, siger han.

CM Byg blev etableret i 2012 og har i dag 30 ansatte.

Det er Børsen, som uddeler gazelleprisen. Kravet er, at en virksomhed har haft fire regnskabsår i træk med positiv vækst samt samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce