Annonce
Ugeavisen Ribe

Ny måltavle og flotte udskiftningsbokse: Fine forhold hos Høm/Seem i serie 3

Mike Ebsen, håber, at Høm/Seem har evnerne til at blive i serie 3 denne sæson. I efteråret kan holdet få gavn af både flotte nye udskiftningsbokse og en elektronisk måltavle. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Takket være donation fra DIF samt gave fra lokale virksomheder har Høm/Seem nu fået ny måltavle og flotte udskiftningsbokse. De kan bruges til serie 3 kampene.
Annonce

Høm/Seem: Sidste efterår rykkede Høm/Seem ud af serie 3, men det er alligevel her, holdet nu har startet sæsonen efter fodboldsæsonen blev annulleret i foråret. Holdet har nemlig fået en ledig plads i serie 3.

Den første kamp er allerede spillet, og fredag aften gælder det så første hjemmekamp mod Dalby. Her kommer den elektroniske måltavle og de nye udskiftningsbokse i brug, som klubben har fået denne sommer.

- Vi havde ingen måltavle tidligere, og spillerne, der ikke spillede, var henvist til en ganske almindelig bænk, så det her er en klar opgradering og noget, vi har ønsket at få i mange år. Vi er nok det eneste hold i området med sådan en fancy måltavle. Jeg er meget imponeret over, at vi kan få det her klaret i fællesskab, og det skal da gerne være et ekstra trækplaster til vores kampe, siger formand i Høm/Seem UIF, Kathrine Højtoft.


Vi er nok det eneste hold i området med sådan en fancy måltavle.

Kathrine Højtoft, formand Høm/Seem


Klubben har fået 29.900 kroner i tilskud fra DIF til måltavlen, mens man selv har lagt cirka 10.000 kroner. Tavlen kan blandt andet vise reklamer, spillerpræsentationer, klublogoer og målscorere under kampene. De to nye udskiftningsbokse er sponsoreret og bygget af Varming Savværk og Blikkenslager Kristian Sommerlund.

Annonce

Vil blive i serie 3

Træner for serie 3-holdet, Mike Ebsen, ser frem til at tage forholdene i brug. Han håber inderligt, at holdet kan klare sig i den stærke pulje.

- Der er potentiale i holdet til, at vi kan overleve i serie 3, men vi skal arbejde hårdt og have styr på vores organisation. Det er i serie 3, vi gerne vil være, men vi er ydmyge omkring, hvor vi står, siger han og understreger, at det er det stærke sammenhold, hvor man vil slås for hinanden på banen, der skal sikre at målet bliver opfyldt.

Siden sidste efterår er truppen blevet bredere og stærkere. Rutinen skal blandt andet komme fra Lasse Hausted, mens målene gerne skal komme fra blandt andre Casper Olsen og Mathias Feddersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce