Annonce
Ugeavisen Ribe

Ny model klar til nytårskur

Når CB Auto holder nytårskur, bliver en helt ny version af Renault Captur præsenteret. Pressefoto
Annonce

CB Auto: Der er mange gode grunde til at besøge CB Auto i løbet af de to første weekender i januar. En af de helt store nyheder kommer fra Renault, som i løbet af nytårskuren kan præsentere en helt ny version af Captur modellen.

- Her er der virkelig tale om en revolutionerende og helt ny model af en af Europas mest populære crossovers. Den skal virkelig ses og prøves, fortæller Thomas Kvist Mathiesen, salgskonsulent CB Auto, hvor besøgende også kan se en helt ny Renault Clio samt den nyligt introducerede elbil Renault Zoe.

Hos bilhusets andre mærker handler det under nytårskuren om et fokus på privatleasing.

- En kæmpe og længe ventet nyhed er også, at vi nu kan tilbyde privatleasing på hele Dacias personvognsprogram. Og så kan man privatlease den ikoniske Fiat 500 fra kun 1.995 kroner om måneden, siger Thomas Kvist Mathiesen.

CB Auto byder vanen tro på en spændende oplevelse i forbindelse med nytårskuren. Bilhusets erfarne brandmanagers står på spring for at råde og vejlede kunder til den absolut bedste løsning omkring både bilkøb, privatleasing, finansiering og service på den nye bil.

- Der vil også være sjove konkurrencer og forskellige aktiviteter, og selvfølgelig vil der også blive kræset for vores kunder med lidt lækkerier, siger Thomas Kvist Mathiesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce