Annonce
Ugeavisen Ribe

Ny receptionsbygning: Stort projekt skal løfte Ribe Camping

Indgangsområdet til Ribe Camping skal fornys hen over vinteren. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Hen over vinteren skal der bygges en ny receptionsbygning ved Ribe Camping. Dermed opfyldes én af de store planer for ejerne.
Annonce

Ribe: Når næste års højsæson går i gang, vil gæsterne på Ribe Camping kunne gå ind i en spritny receptionsbygning for at checke ind og handle. Den hidtidige bygning skal nemlig erstattes af en helt ny, hvor der tilmed kommer et lille caféområde.

- Vi har siden, vi overtog pladsen haft planer for, hvad vi gerne ville, og det her er selvfølgelig rn af de helt store projekter. Vi var fra start klar over, at det var et projekt, der skulle til for at løfte pladsen, og dem der kender pladsen ved jo også, at bygningerne ikke ligefrem er af nyere dato. Vi har gæster, som ikke kommer længere end receptionen og den første servicebygning, og de ser slet ikke det, vi gerne vil stå for, siger medejer Anne Schested Hansen.

- Den nye hovedbygning kommer til at rumme reception, butik og café, fortæller Anne Schested Hansen.

Det nye byggeri på Ribe Camping kommer til at få et helt anderledes visuelt look end det, man har været vant til. Illustration.

Byggeriet af den nye bygning får også betydning for området omkring. Poolområdet skal totalrenoveres med nye fliser og ny separat indgang dertil. Derudover skal der laves et nyt område til torv ved indkørslen til campingpladsen, mens der skal bygges en helt ny og større servicebygning C på samme sted. Her skal der blandt andet være plads til spisning inde og ude samt med tv-/sofahjørne.

Byggeriet af det nye går i gang efter uge 42 og kommer til at blive i alt 950 kvadratmeter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce