Annonce
Ugeavisen Ribe

Ny støttekoncert til fordel for børnehjem i Kenya

Alberte Maimburg arrangerer en støttekoncert på Ribe Katedralskole, og rektor Kristian Bennike bakker op om arrangementet, og glæder sig over det gode initiativ fra en tidligere elev. Foto: Bo Maimburg
5. marts afholder Alberte Maimburg en støttekoncert på Ribe Katedralskole til fordel for et børnehjem i Kenya, og tilskuerne få en musikalsk oplevelse og støtte en god sag.
Annonce

Ribe: For to år siden var Alberte Maimburg arrangør af en stor støttekoncert, der indsamlede penge til et børnehjem, der ligger på Mfangano Island i Kenya.

Støttekoncerten gav et overskud på 15.000 kroner, som finansierede det meste af et køkken på børnehjemmet. Alberte har været frivillig på børnehjemmet, og her til sommer skal hun besøge stedet, og denne gang tager hun hele sin familie med derned.

Alberte mener, at der er meget stor grund til endnu engang at holde en støttekoncert.

- Peter og Jane, der driver børnehjemmet, gør virkelig en kæmpestor forskel for de mange børn, de tager sig af. Det vil jo være fantastisk, hvis vi igen kan støtte dem, og de har helt konkret brug for en bil, som vil koste omkring 100.000 kroner. De skal primært bruge bilen til blandt andet at fragte børnene til sygehus, når de får malaria. Da jeg sidst gæstede stedet, var der på én måned, tre der fik malaria, og det er klart, at det er nødvendigt at få børnene på sygehus. Vi kan forhåbentlig give et stort bidrag, så jeg er sikker på, at støttekoncerten kan gøre en stor forskel, siger hun.

- Jeg følger til koncerten op på, hvad der er sket på børnehjemmet siden sidst, og jeg vil vise billeder af det køkken, som vi har været med til at finansiere, siger hun.

Katedralskolens rektor er glad for, at de kan lægge hus til det gode initiativ.

- Alberte er jo en af vores tidligere elever, og når hun tager så godt et initiativ skal vi selvfølgelig bakke det op. Jeg håber naturligvis at der er rigtig mange der bakker op om initiativet og ikke mindst vores elever og lærere, siger Kristian Bennike.

- Jeg har også koblet Alberte sammen med elevrådet, og jeg håber at vi kan lave et samarbejde fremover, siger han.

Støttekoncert

Støttekoncerten afholdes på Ribe Katedralskole 5. marts klokken 19.30, det koster 75 kroner at komme ind. Billetterne kan købes hos Porsborgs eller via mobilepay på telefon 2172 2552. Alle entreindtægter og en stor del af ølsalget går til børnehjemmet.
Annonce

En masse godt musik

Koncerten indledes af den lokale sanger, Isabella Maimburg, der til koncerten har sammensat et helt nyt sæt af sange, der passer til lejligheden.

Så følger Tobias Prahl Band, der er et folk/pop/rock band centreret omkring den 24 årige singer/songwriter Tobias Prahl, og de har adskillige jobs på blandt cafeer og spillesteder bag sig. Det er den lokale talentfulde Nicklas Østergaard Oksen, der er trommeslager i bandet, og der er tale om et rigtig spændende band.

Det sidste band, der skal spille til koncerten, er Albertes eget band, Musikkollektivet, der er et rigtig partyband, der blandt andet består af studerende fra musikkonservatoriet i Esbjerg.

Der opstod varme venskaber mellem Alberte og børnene på børnehjemmet, og nu står hun bag en ny støttekoncert. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce