Annonce
Ugeavisen Ribe

Nye aktører efterlyses: Vil du bidrage til Ribes Kulturnat 2021?

Teater og musik fylder normalt en stor del af Ribes Kulturnat, men når næste års arrangement løber af stablen håber styregruppen, at flere aktører vil gøre aftenen mere mangfoldig. Arkivfoto
Forberedelserne til Ribes Kulturnat 2021 er allerede så småt gået i gang, og styregruppen bag håber, at endnu flere aktører kan gøre arrangementet mere mangfoldigt.
Annonce

Ribe: På søndag skulle der have været kulturnat i Ribe, som der plejer at være. Arrangementet er dog som bekendt aflyst, og derfor er styregruppen gået i gang med at kigge frem mod 2021 versionen af Ribes Kulturnat.

Her er et af målene, at man får flere aktører på banen end dem, man har i forvejen.

- En kulturnat er i vores øjne en byfest, så vi vil gerne have så mange mulige aktører med, og vi tænker, at der er mange mulige aktører, som vi ikke har med allerede. Det kan være nogen, der kan noget kulinarisk eller inden for sport og fritid, så det hele ikke kun er kunst og teater. Nogen, der laver noget helt andet, end det vi er vant til, kan sagtens bidrage og gøre kulturnatten endnu mere mangfoldig, siger Anne Reinholdt, som er en del af styregruppen bag Ribes Kulturnat.

Det er Lene Unnerup også, og hun understreger, at andre aktører sagtens kan passe ind.


En kulturnat er i vores øjne en byfest, så vi vil gerne have så mange mulige aktører med

Anne Reinholdt


- Vi har ikke bestemt os for et tema for Kulturnat 2021 endnu, men det er forholdsvis nemt for eksempelvis en gymnastikforening at tilpasse sig emnet gennem en opvisning. Vi er rigtig glade for de aktører, der involverer sig hvert år, men vi håber at endnu flere har lyst til at blive en del af det fællesskab, som en kulturnat er, siger hun.

Annonce

Idémøde i november

Anne Reinholdt håber, at fem nye aktører kan lokkes med til næste års kulturnat. Det kan både være større eller mindre organisationer, institutioner, restaurationer og pop-up grupper samt både voksne som børn.

- Man behøver end ikke at gøre det på egen hånd, for man kan sagtens finde sammen med andre om en udstilling eller aktivitet, siger hun og tilføjer, at man allerede fra start kan få medbestemmelse.

- Vi holder et idémøde omkring Kulturnat 2021 den 23. november. Der kan man få endnu mere at vide om det at være aktør, og så kan man også have indflydelse på temaet for kulturnatten, siger Anne Reinholdt, der sammen med Lene Unnerup også vil tage ud for at prikke potentielle foreninger på skulderen.

For at være med til idémødet skal man tilmelde sig til Anne Reinholdt på telefon 21 44 08 05.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Trio Gemini gæster Ribe

Annonce