Annonce
Ugeavisen Ribe

Nystartet succes: Ribe Mæglerne udvider efter få måneder

Indehaver af Ribe Mæglerne, Thomas Gerken(tv.), har ansat Sebastian Rosendahl som ny mægler, og dermed er de to gode venner begge skiftet væk fra EDC i Ribe i løbet af foråret. Foto: Kåre Welinder
Blot få måneder efter, at ejendomsmægler Thomas Gerken blev selvstændig med Ribe Mæglerne, har han ansat en ny mægler på grund af stor succes. Dermed er to ejendomsmæglere fra EDC Ribe stoppet i løbet af få måneder i foråret.
Annonce

Ribe: 1. april var en ny ejendomsmægler klar til at hamre det første Til Salg-skilt ned ved huse i og omkring Ribe, og det har været så stor en succes, at Thomas Gerken har foretaget en markant udvidelse af sin virksomhed Ribe Mæglerne, som han driver fra hjemmeadressen på Klostermarken i Ribe.

- Jeg havde egentlig regnet med, at der ville gå nogle måneder, inden jeg havde solgt det første hus. Nu har jeg solgt ni. Det er helt vildt.

Thomas Gerken har på nuværende tidspunkt 36 huse til salg, og den store aktivitet er også medvirkende til, at der efter blot få måneder som selvstændig er blevet ansat endnu en mægler pr. 1. juni.

Det er ejendomsmægler Sebastian Rosendahl, som Thomas Gerken var kollega med hos EDC i Saltgade i Ribe indtil foråret, hvor Thomas Gerken blev selvstændig.

Hvor Thomas Gerken stoppede 1. marts, gjorde Sebastian Rosendahl det 1. maj, og de to unge mæglere kender godt til rygterne om, at de på forhånd havde aftalt, at de skulle arbejde sammen.

Men det forsikrer de begge, ikke er tilfældet.

Annonce

Gode venner

- Jeg havde tænkte over det i flere år, at jeg gerne ville prøve at være selvstændig, og jeg kan se nu, at det hele er mere frit og man kan tage flere initiativer, når man har sit eget firma. Jeg ved godt, at folk tror, vi havde aftalt dette på forhånd. Det havde vi ikke, siger Thomas Gerken, mens Sebastian Rosendahl forklarer, hvordan de var var blevet gode venner af at arbejde sammen hos EDC, og at han er stoppet af de samme årsager som Thomas Gerken, nemlig på grund af lysten til at være mere selvstændig.

Og meget tyder på, at de to mæglere ikke kommer til at mangle arbejde.

- Jeg havde faktisk ikke regnet med, at der ville være så meget lave. Også fordi jeg startede op lige i begyndelsen af coronakrisen, men vi har oplevet, at hvis man har det rette hus, så bliver det solgt ret hurtigt, siger Thomas Gerken, der samtidig er taknemmelig for den kæmpe opbakning, Ribe Mæglerne har fået fra alle kanter.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce