Annonce
Ugeavisen Ribe

Nyt taglæggerfirma i Ribe satser på kvalitet

Dennis Riber har startet firmaet Ribers Tagdækning og han satser primært på mindre opgaver til private eller mindre erhvervsejendomme. Foto: Bo Maimburg
Dennis Riber er manden bag firmaet Ribers Tagdækning, der laver tagpaptage.
Annonce

Ribe: Den 29-årige erfarne håndværker, Dennis Riber, er en ambitiøs iværksætter, og senest er han manden bag firmaet Ribers taglægning. Han blev uddannet taglægger for tre år siden, og han har siden arbejdet med det hverv for at få noget erfaring.

Og nu er tiden så inde til, at han tager springet og bliver selvstændig.

- Der er slet ingen tvivl om, at det er en drøm der går i opfyldelse. Jeg er ud af en familie, hvor flere er selvstændige håndværkere, og jeg er nu klar til at gå samme vej, siger Dennis Riber.

Da han var helt ung, arbejdede Dennis Riber som maler hos flere lokale malermestre, og efter et par år med gode oplevelser inden for det felt, ønskede han at prøvet noget andet.

Han valgte nemlig at gå i lære som taglægger hos det store firma Karl Aage Jensen Tag. Her kørte han rundt og lavede erhvervstage i det meste af Danmark.

Ribers Tagdækning

Det er Dennis Riber, der står bag firmaet Ribers Tagdækning. Firmaet laver forskellige former for tagpapløsninger.

Hvis man ønsker at komme i kontakt med ham, kan man finde ham på Facebook eller kontakte ham på telefon: 2818 9215.

Nu satser han imidlertid på kunder i sin hjemby og selvfølgelig omegnen.

- Jeg har fået den erfaring, der skal til. Jeg kan godt lide at give folk den helt rigtige løsning indenfor tagpaptage, og det handler jo både om glatte tage og listetækning. Det er et håndværk, som kræver, at man har helt styr på, hvad man laver, hvis man skal give folk en løsning, som holder i mange år. Og det er derfor vigtigt, at man vælger en erfaren mand til at klare opgaven.


Der er slet ingen tvivl om, at det er en drøm der går i opfyldelse. Jeg er ud af en familie, hvor flere er selvstændige håndværkere, og jeg er nu klar til at gå samme vej

Dennis Riber


- Jeg er klar på alle former for opgaver, men jeg satser primært på mindre opgaver til private eller mindre erhvervsejendomme. Jeg kan give folk en flot løsning på et hustag, men det kan også være et garagetag, og uanset hvad så får folk en prisbillig løsning, der holder i rigtige mange år. Det er sjovere at lave en løsning til en privat person, som sætter pris på arbejdet end at lave et kæmpetag på en erhvervsbygning, som ingen ser, siger Dennis Riber.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce