Annonce
Ugeavisen Ribe

Nytilflyttere til Domkirkebyen: Nick og Mai vil blive gamle i Ribe

Nick Pedersen og Mai Jessen flyttede til Ribe i november i en lejlighed i Ribes gågade. De er faldet så godt til, at lejligheden allerede er indrettet fuldt ud modsat, hvordan det har været tidligere steder, de har boet. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Det unge par, Nick Pedersen og Mai Jessen, er flyttet til Ribe i november. De er allerede faldet godt til og har planer om at blive her i mange år.
Annonce

Ribe: Kæresteparret Nick Pedersen og Mai Jessen bidrager til en positiv udvikling for Ribe. Med flytningen til Ribe i november er de to medvirkende til, at indbyggertallet nu er på sit højeste siden 1970'erne, og for de to føles det helt naturligt, at de nu bor i Ribe.

- Jeg har allerede den der "kom hjem"-følelse, når jeg nærmer mig Ribe, og vi er begge faldet rigtig godt til. Vi har mødt mange meget imødekommende og åbne personer, og det er også en stor hjælp til at falde til, fortæller Nick Pedersen, mens Mai tilføjer, at hun med stolthed i stemmen fortæller andre, at hun nu bor i Ribe.

I og med, at Nicks familie bor i Esbjerg og Mais bor i Randerup ved Bredebro, så bor de to nu midt mellem familierne og faktisk også hver deres arbejdsplads. Men praktikken er ikke den eneste grund til, at det var Ribe, der blev valgt.

- Det er meget mere end det praktiske, for vi har ofte tænkt, at det kunne være fedt at bo i Ribe, men at det førhen ikke rigtig var muligt, fortæller Mai.

Men da beslutningen om, at Ribe skulle være deres fremtidige base, var taget, tog de på en scouting tur til domkirkebyen for at snuse alle indtrykkene ind.

- Vi så byen an, inden vi flyttede hertil. Vi gik ad de gamle gader, ind i baggårde og var på cafeer og restauranter. Selv om vejret faktisk var dårligt den weekend, så var det hele bare så fortryllende, og vi fik uden tvivl en god fornemmelse af, hvad Ribe var, lyder det fra Nick, der sammen med Mai fik fat i lejligheden i Ribes gågade via nogle, de faldt i snak med på en bar netop i den weekend.

I modsætningen til tidligere steder, parret har boet, er indretningen i lejligheden fulgt helt til dørs, og begge understreger, at de ikke sådan lige har planer om at flytte væk fra Ribe.

- Det hele føles bare rigtigt. Jeg er helt nyforelsket i Ribe, siger Mai mens Nick supplerer:

- Det er her i Ribe, vi vil blive gamle.

Om Nick og Mai

Nick Pedersen er 33 år og stammer fra Esbjerg, mens Mai Jessen er 28 år og kommer fra Randerup. Han er distributionsleder hos FK Distribution, mens hun er journalist hos Ecco.

De har tidligere boet i Århus, København og Aabenraa, inden de rykkede til Ribe. Her er de begge begyndt i Ribe Tennis Klub for at falde bedre til i byen.

Mai og Nick elsker at gå rundt i Ribes gamle gader. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce