Annonce
Ugeavisen Ribe

Opgaver er blevet rykket frem: Vinduer på Ribeskoler skal udskiftes

Der skal i løbet af sommeren udskiftes vinduer på Ribe Sundhedscenter en halv million kroner. Arkivfoto
Udskiftning af vinduer og andre mindre renoveringsopgaver er blevet rykket frem grundet coronavirussen.
Annonce

Ribe: I forbindelse med coronakrisen har Esbjerg Kommune fremrykket kommunale anlægs- og renoveringsopgaver for 64 millioner kroner. I lokalområdet er det blandt andet Ansgarskolen og Vittenbergskolen, der får glæde af den beslutning, da begge skoler skal have nye vinduer. Det skal Ribe Sundhedscenter også, og de tre opgaver har en anslået værdi på cirka 1,5 millioner kroner. Det ventes at, at arbejdet udføres i løbet af sommeren.

Derudover har Esbjerg Kommune fremrykket nogle mindre renoveringsopgaver. Der er tale om kantstens- og fortovsudskiftninger i forbindelse med separatkloakeringsprojekter på broen på Sønderportsgade/Stampemøllevej samt ved underføringen på Stampemøllevej ved stien mod Øster Vedsted. Derudover skal der også renoveres på broen på Mandøvej hvor Vester Vedsted Bæk krydses. På broerne er der primært tale om mindre arbejder med fugtisolering.

- Det drejer sig alene om opgaver, som vi allerede har besluttet at gennemføre, men det er vigtigt, vi kommer med en håndsrækning til virksomhederne for at fastholde så mange arbejdspladser, som muligt. Vi kigger på alle muligheder for at holde gang i hjulene, både mens krisen står på, men også når tingene normaliseres senere. Og noget af det, vi rent faktisk kan gøre, er at holde dampen oppe på anlægsinvesteringer og renoverings-opgaver, som vi fremrykker fra 2021 til indeværende år, siger borgmester Jesper Frost Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce