Annonce
Ugeavisen Ribe

Par bag Huset Ribe åbner endnu en butik i Ribe: Ny butik udfylder et hul

Søren Olesen er i fuld gang med at gøre butikken Happy Ribe klar i Ribes gågade, der åbner lørdag 3. april. Foto: Kåre Welinder
Der er mest tale om en blanding af Søstrene Grene og Tiger i Ribes nyeste butik, Happy Ribe, som lørdag slår dørene op for første gang.

Ribe: De har holdt på hemmeligheden i et stykke tid. Men nu kan parret bag Huset Ribe, Søren Olesen og Winni Bonnichsen fjerne det sorte forhæng for vinduerne i butikslokalet i Nederdammen 37.

Tidligere var det Huset Ribe, der lå her, men nu er det Happy Ribe, der åbner lørdag den 3. april, efter Huset Ribe som bekendt er flyttet skråt over på den anden side af gågaden.

Ifølge Søren Olesen bliver Happy Ribe en kombination af Flying Tiger og Søstrene Grene plus det løse.

- Der kom et hul, efter at Flying Tiger lukkede, og det er et koncept som dette, vi hele tiden har haft i tankerne, efter at muligheden bød sig i lokalerne, siger Søren Olesen.

Endnu står der papkasser på borde og gulve, og mange ting mangler at blive pakket ud og sat på plads inden åbningen lørdag 3. april kl. 10.

- Vi vil sælge alt det, folk lige står og mangler. Det er hobbyting og ting til kontoret, legetøj, slik, gadgets, lidt til hunden, køkkenting med mere, siger Søren Olesen og forklarer om de skæve, men happy priser der er i butikken.


Der kom et hul, efter at Flying Tiger lukkede, og det er et koncept som dette, vi hele tiden har haft i tankerne

Søren Olesen


Tingene er prissat med beløb som 11,47 kr. og 33,80 kr. Priser, som Søren Olesen selv mener er gode priser, og han forklarer, at de blandt andet tilbyder et bredt udvalg af hobbyting, fordi det er noget, folk har efterspurgt efter butikken Dream Art lukkede på hjørnet af Saltgade og Sct. Nicolaj Gade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce