Annonce
Ugeavisen Ribe

Peking House i Ribe genåbner torsdag

Tien Van Pham genåbner nu Peking House et fire måneder efter, den lukkede uden varsel. Foto: Bo Maimburg
Så kan man igen få mad fra Peking House, da medejer Tien van Pham vil tilbyde take away fra torsdag. Samtidig er det planen, at restauranten genåbner, når myndighederne tillader det.
Annonce

Ribe: Efter flere end 25 år i Ribes gågade lukkede Peking House sidste år. Men nu genåbner den tidligere medejer, Tien Van Pham, den populære restaurant.

- Vi åbner i første omgang kun for take away bokse, men det er selvfølgelig fra den populære og klassiske peking buffet, som alle kender. Vi er da glade for at fortælle, at vi er klar allerede torsdag den 7. januar, siger Tien Van Pham, der lægger stor vægt på, at man tager alle de forholdsregler og restriktioner, der er overfor corona.

Peking House serverer stadig gode gamle populære retter, som stedet er så kendt for. Tien vil genåbne stedet, når restriktionerne forsvinder, og han har ikke planer om at ændre konceptet.


Vi åbner i første omgang kun for take away bokse, men det er selvfølgelig fra den populære og klassiske peking buffet, som alle kender. Vi er da glade for at fortælle, at vi er klar allerede torsdag den 7. januar.

Tien van Pham


- Vi har fået rigtig mange tilkendegivelser fra kunder, der savnede vores restaurant. Det har naturligvis varmet, og det har glædet mig, at der er så mange mennesker, som gerne vil have, at vi genåbner, siger Tien Van Pham, der brugt brugt tiden i den nedlukkede periode på at renovere lokalerne.

Han ønsker dog ikke at kommentere årsagen til, at stedet har været lukket siden september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce