Annonce
Ugeavisen Ribe

Penge til fælleshus i Farup

Udover at være samlingssted for gymnastikforeningen, lokalarkivet og ungdomsklubben, bruges det nybyggede fælleshus også af fodboldklubben og lejes ud som forsamlingshus. PR-foto
Farup Landsbyfælled får 21.500 kroner til bænke og knagerækker i omklædningsrummene i det nybyggede fælleshus i Farup.
Annonce

Farup: 52 sønderjyske foreninger modtager 1.296.465 kr. fra Nordea-fondens lokalpulje. Blandt de sønderjyske modtagere er Farup Landsbyfælled, lyder det i en pressemeddelelse.

Støttemodtagerne, der tæller alt fra forsamlingshuse over idrætsklubber til sangforeninger, har fået støtte til præcis den aktivitet, der vil gøre en forskel i deres hverdag og for deres medlemmer.

Blandt støttemodtagerne er Farup Landsbyfælled, der får 21.500 kroner til bænke og knagerækker i omklædningsrummene i det nybyggede fælleshus i Farup, der skal fremme aktiviteter i lokalmiljøet.

- Den gamle skole er revet ned, og Farup Landsbyfælled er blevet bygget. Huset skal rumme alle de forskellige aktiviteter i Farup. Udover at være samlingssted for gymnastikforeningen, lokalarkivet og ungdomsklubben, bruges huset også af fodboldklubben og lejes ud som forsamlingshus. Støtten skal gå til bænke og knagerækker til omklædningsrummene, så stedet får de funktioner, der bidrager til, at man har lyst til at komme, fortæller Dorte Pedersen, bestyrelsesmedlem i Farup Landsbyfælled.

Nordea-Fonden

Nordea-fonden støtter foreninger og organisationer til fællesskabsorienterede projekter og aktiviteter, som skaber gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur. Hvert år uddeler fonden 25 millioner kroner til flere end 1.300 foreninger.
Annonce

Byggeri gav sammenhold

Støtten kommer også til at betyde noget for lokalmiljøet.

- Det har givet et kæmpe sammenhold at bygge huset. Der er blevet brugt mange frivillige timer på det, og der er stor lokal opbakning. Vi er nu i gang med at starte mange forskellige aktiviteter op i huset, når vi nu har rammerne på plads. Vi vil gerne løfte aktivitetsniveauet og lave endnu flere aktiviteter herude sammen, udtaler Dorte Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce