Annonce
Ugeavisen Ribe

Peter Laursen giver den første million kroner til legepladsen ved Ribe Fritidscenter

Peter Laursen har givet en million kroner til det store legepladsprojekt ved Ribe Fritidscenter. Arkivfoto
Direktøren for firmaet Ib Laursen giver en million kroner til det store legepladsprojekt ved Ribe Fritidscenter, og han er dermed med til at skubbe projektet godt i gang.
Annonce

Ribe: Direktøren for firmaet Ib Laursen, Peter Laursen, har været en af idémændene bag det store legepladsprojekt ved Ribe Fritidscenter, og nu er han med til at sparke projektet i gang rent økonomisk.

Han kommer nemlig med et fornemt sponsorat på en million kroner til projektet, og han bliver dermed den første hovedsponsor for det store og helt særlige legepladsprojekt.


Mit firma, Ib Laursen, har 50 års jubilæum næste år, som jeg gerne vil markere, og det er en af årsagerne til, at jeg giver en million kroner til projektet. Jeg giver dermed noget tilbage til byen, som vi har været glade for at være en del af i 50 år, og så håber jeg på, at det inspirerer andre til at støtte projektet

Peter Laursen


- Jeg har selv været med til at fostre ideen, som opstod, da min datter for nogle år siden skulle på udflugt til Madsbyparken i Fredericia. Jeg tænkte, at vi da burde have noget, der kunne matche det, og det var årsagen til, at jeg gik i gang med at arbejde for at skabe et legeplads projekt her i Ribe. Mit firma, Ib Laursen, har 50 års jubilæum næste år, som jeg gerne vil markere, og det er en af årsagerne til, at jeg giver en million kroner til projektet. Jeg giver dermed noget tilbage til byen, som vi har været glade for at være en del af i 50 år, og så håber jeg på, at det inspirerer andre til at støtte projektet, siger Peter Laursen.

Annonce

Betydningsfuld donation

Det er klart, at den fornemme donation skaber glæde hos Ribe Fritidscenters formand, Carsten Lund.

- Det er fantastisk, og det er superflot, at Peter Laursen giver så mange penge. Det betyder så meget for det videre arbejde, og det er så flot, at en person som Peter Laursen går forrest. Det er en stor både økonomisk og moralsk støtte, og det giver meget medvind for det arbejde, der ligger foran. Peter var med til at fostre ideen, og nu giver han projektet så flot en støtte, og jeg håber, at andre bemærker det, siger Carsten Lund.

Annonce

Vil gavne hele byen

Peter Laursen tror på, at legepladsen vil få mange til at køre til Ribe fra et meget stort opland.

- Legepladsprojektet er utrolig spændende, og det vil gavne hele byen på flere måder. Legepladsen vil være til gavn og glæde for børn og familier i Ribe, det vil gavne turisterne, og jeg tror på, at vi får en legeplads, som folk vil køre til fra et par timers afstand for at opleve, og det vil dermed gavne byen, siger han.

Peter Laursen, Ib Laursen, direktør

- Vi får noget at tilbyde de lidt mindre børn, og det vil glæde de mange børnefamilier der gæster Ribe. Samtidig tror jeg også på, at legepladsprojektet vil gavne bosætningen i Ribe, og det vil jo gavne os alle. Ribe kommer på landkortet, og der er så mange vindere ved dette projekt, for det vil skabe liv i området og byen i særdeleshed, siger Peter Laursen.

Ib Laursen

Ib Laursen blev stiftet i 1971 af Ib Laursen, der sammen med sin kone, Tove Laursen, startede butikker inden for møbler og brugskunst i Ribe. Firmaet lever i dag af at importere brugskunst fra blandt andet Kina.

Peter Laursen blev i 2003 en del af forældrenes virksomhed, og han satte sig i 2007 i direktørstolen og dermed var det endelige generationsskifte gennemført. Ib Laursen er stadig tilknyttet firmaet som seniorrådgiver, og han er også fortsat bestyrelsesformand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Løver efterlyses i Ribe

Annonce