Annonce
Ugeavisen Ribe

Polytech fra Bramming giver 100.000 kroner til legepladsen i Ribe

Mads Kirkegaard gæstede i sidste uge Ribe Fritidscenter for at fortælle at han og firmaet Poly-tech støtter legeplads projektet med 100.000 kroner. Foto: Bo Maimburg
Den store Brammingvirksomhed, Polytech, har givet en flot donation på 100.000 kroner til legepladsprojektet ved Ribe Fritidscenter.
Annonce

Ribe: Der blæser rigtig gode vinde over området, hvor den store legeplads skal placeres lige over for Ribe Fritidscenter.

Gruppen bag projektet med Peter Laursen og Carsten Lund spidsen er tæt på at have sikret halvanden million kroner, og selvom der er et godt stykke til 10 millioner kroner, så går det den rigtige vej.

Senest er  det den store Brammingvirksomhed, Polytech, der har givet 100.000 kroner til legepladsen, og det skaber virkelig begejstring hos gruppen bag.

Det er Polytechs direktør, Mads Kirkegaard, der er klar med den flotte håndsrækning, og han glæder sig meget over projektets indhold.


Jeg er vild med, når der er initiativrige folk, der tør at tænke stort, og når de ikke går af vejen for at være ambitiøse. Det kendetegner dette projekt.

Mads Kirkegaard


- Da jeg så projektets indhold, blev jeg med det samme helt begejstret. Ideen med at knytte projektet sammen med Ribes attraktioner og ikke bare lave en legeplads med nogle standardløsninger er virkelig helt unikt, siger Mads Kirkegaard.

Han er selv bosiddende i Ribe ikke så langt fra Ribe Fritidscenter, så han har alle muligheder for at følge projektet på tæt hold.

- Jeg er vild med, når der er initiativrige folk, der tør at tænke stort, og når de ikke går af vejen for at være ambitiøse. Det kendetegner dette projekt, siger han.

- Det er virkelig et fantastisk projekt, som vil komme til gavn og glæde for børn og unge mennesker i Ribeområdet og i hele Esbjerg Kommune. Ribe er en turistmagnet, som kan noget helt særligt. I forvejen har Ribe en masse at tilbyde 50+'erne og det grå guld, men legepladsen vil være til gavn for de mindste og børnefamilierne, og det glæder mig rigtig meget, siger Mads Kirkegaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce