Annonce
Ugeavisen Ribe

Populær butikskæde lukker butik i Ribe

Flying Tiger Copenhagen har valgt at lukke sin butik i gågaden i Ribe. Foto: Annett Bruhn
Butikskæden Flying Tiger Copenhagen - populært kaldet Tiger - lukker ved årsskiftet sin butik i Ribe. Koncernen har valgt at lukke 13 butikker i Danmark, og butikkerne i Tønder, Aabenraa og Ribe er nogle af dem.
Annonce

Ribe: Butikken Flying Tiger Copenhagen i Ribes gågade lukker ved årsskiftet.

CEO Ved Flying Tiger Copenhager Martin Jermiin, oplyser, at man har besluttet at lukke 13 "Tigerbutikker" i Danmark.

- Vi kommer til at justere antallet af vores butikker frem mod 2021. Baggrunden er, at vi har haft en massiv international vækst, hvor vi i nogle år åbnede en ny butik hver tredje dag. Den meget aggressive vækstplan satte vi i 2019 på pause for lige at få pusten og opbygge stærkere, sundere og mere rentable butikker, fortæller CEO Martin Jermiin og fortsætter:

- I Danmark har vi over længere tid haft en række butikslejemål under luppen og har besluttet at lukke i alt 13 butikker, som ikke er eller har været lønsomme. Disse butikker er blevet informeret om, at de i løbet af 2020 og 2021 må lukke.

Butikschef i Ribe, Eva Bendorff, beklager nyheden om lukningen af "Tigerbutikken":

- Det er meget trist for byen, og jeg undrer mig over beslutningen, for vi har megatravlt, fortæller Eva Bendorff, der har fået tilsendt en liste over de butikker koncernen har valgt at lukke.

Her figurerer butikkerne i Tønder og Aabenraa og altså butikken i Ribe.

Annonce

"Turistbutikker"

-De vælger at betegne vore butikker som "turistbutikker", men det er kun i de første måneder af året, der er stille hos os. Allerede fra vinterferien er der nok at se til, fortæller Eva Bendorff, som når at være butiksindehaver i Flying Tiger Copenhagen i Nederdammen i fem år, inden butikken lukker.

- Det er en skam, for jeg har været glad for mit arbejde fra første dag, og jeg havde tænkt, at jeg skulle blive ved i lang tid.


I Danmark har vi over længere tid haft en række butikslejemål under luppen og har besluttet at lukke i alt 13 butikker, som ikke er eller har været lønsomme.

Jeppe Christensen, Kommunikationsrådgiver FRIDAY


Martin Jermiin forklarer, at man fra Flying Tiger Copenhagens side løbende evaluerer og justerer koncernens butikslokationer i hele verden:

- Det betyder også, at vi løbende vurderer, om der kunne være nye attraktive lokationer for os, og om de eksisterende butikker er rentable.

Eva Bendorff fortæller, at personalet har fået besked om lukningen:

- Der er ikke så meget mere at sige, for det er jo ikke op til os, og det må jo være nødvendigt, siden de har valgt at lukke vores butik. Men vi er allesammen rigtig kede af nyheden.

Flying Tiger Copenhagen i Ribe lukker

Flying Tiger Copenhagen er en dansk butikskæde, der blev grundlagt i 1995 under navner "Tiger" og består af over 1000 "Tigerbutikker" verden over.

Flying Tiger Copenhagen har ligget på Nederdammen i Ribe i ti år, mern lukker ved årsskiftet og senest den 31.1. 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce