Annonce
Ugeavisen Ribe

Populært motionsløb ved Ribe mangler arrangører

Det populære Quernsteensløb i Øster Vedsted er i fare for at blive lukket helt ned, hvis ikke der kommer nye arrangører til. Arkivfoto
Annonce

Øster Vedsted: I årevis har Thorvald Andersen været en del af den arrangørgruppe, der har planlagt motionsløbet Æ Quernstens Løb. Men hvis løbet forhåbentlig skal afvikles i år, skal der nye kræfter til.

- Da løbet blev aflyst i 2020, var det måske et farvel til løbet for evigt. Fakta er nemlig, at flere af de siddende medlemmer af gruppen bag løbet har meddelt, at de ikke har energien til hvad, et sådant arrangement kræver, og blandt dem er jeg også. Efter at have stået i spidsen for løbet i 28 år er energien og engagementet der ikke mere, forklarer Thorvald Andersen.

Derfor leder han med lys og lygte efter en gruppe på minimum fire personer, der kan føre løbet videre.

- Man skal endelig give lyd fra sig, hvis man er interesseret. Det skal ske ved personlig henvendelse inden udgangen af januar. Alle de afgående medlemmer vil selvfølgelig være til rådighed, så jeg håber, at nogen vil vise et initiativ, så vi kan beholde det populære løb. Deltagerne er der, men arrangørerne mangler, understreger Thorvald Andersen.

Han kan kontaktes på telefon 41 39 82 12.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce