Annonce
Ugeavisen Ribe

Preben Palsgaard elsker at underholde

Det er bugtaleren Preben Palsgaard der står for underholdningen søndag på julemessen. Pressefoto
Søndag er underholdningen for børn lagt i hændende på den erfarne bugtaler Preben Palsgaard.
Annonce

Det er en erfaren herre, der skal stå for børneunderholdningen til Toyotas Julemesse. Preben Palsgaard har nemlig været bugtaler, siden han var 17 år gammel. Dengang havde han en drøm om, at blive verdens bedste bugtaler, men selvom drømmen ikke blev til virkelighed blev han en meget dygtig en af slagsen.

Han er en både dygtig og original bugtaler, som har stået på både små og store scener, ligesom han har stået for underholdningen på en lang række krydstogtskibe.

Hans begejstring for bugtaler faget har båret ham igennem karrieren, og så har han hele tiden haft filosofien, at det skulle være sjovt.

Han opdagede hurtigt, at man ikke bliver lykkeligere af velourtapeter i garderoben. Man kan have det lige så sjovt, når man klæder om sammen med skraldespandene.

Han har lært, at skibskahytten kan være dødens pølse, hvis man ikke er der for at holde ferie. Han har levet ud fra devisen, at det ikke er berømmelsen, der gør det sjovt at gå på arbejde, men det, der tæller, er at det hver dag byder på nye udfordringer. Og så elsker han at se publikum i øjnene og se forundring, forbavselse og spontan glædesudbrud fra dem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce