Annonce
Ugeavisen Ribe

Quernstensløbet håbes gennemført i september

Quernsteensløb afvikles hvert år i Øster Vedsted, men i år er arrangørerne meget i tvivl om, at det kan lade sig gøre. Arkivfoto
Annonce

Ribe: Trods restriktioner og usikkerhed omkring afviklingen, så håber gruppen bag Quernstensløbet, at man kan afvikle løbet den 3. september.

Den endelige beslutning om afviklingen af løbet forventes taget i løbet af august. Af disse årsager er det ikke muligt for arrangørerne at åbne op for tilmeldinger endnu. Det kan dermed resultere i en meget kort tilmeldingsperiode - hvis løbet bliver afviklet.

- Når vi ikke har den normale planlægnings periode, medfører det også, at vi nok ikke kan afvikle løbet på samme måde som tidligere, især hvad præmier angår, fortæller Thorvald Andersen og fortsætter:

- Vi har besluttet, at vores placeringspræmier ikke bliver kontanter, men enten firmagavekort, eller bygavekort for at bakke op om vores altid trofaste sponsorer, selvfølgelig affødt af corona nedlukningen.

- Vi forventer ikke sponsorstøtte i samme grad som tidligere år og har også vedtaget, at skulle løbet blive afviklet og give underskud, har vi kapital til at klare det. Økonomien stopper os ikke.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce