Annonce
Ugeavisen Ribe

Radikale Venstre ønsker kandidater fra Ribeområdet

Anne Marie Geisler Andersen og Anders Toft Andersen vil utrolig gerne finde frem til kandidater til kommunalvalget fra eksempelvis Ribe. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Radikale Venstre i Esbjerg Kommune ønsker at nå bredere ud i kommunen, og derfor leder man med lys og lygte efter kandidater til kommunalvalget, der bor i den sydlige del af kommunen.
Annonce

Ribe: Til november skal det næste byråd i Esbjerg Kommune findes, og her håber Radikale Venstre på, at partiet kan få lidt flere mandater en det ene, som Anne Marie Geisler Andersen sidder på.

Der er allerede nogle forskellige kandidater klar til opstillingslisten, men partiet ønsker, at man får kandidater fra hele kommunen.

- Vores kandidater er primært fra Esbjergområdet, og da det jo er en stor kommune, vil vi gerne have input fra et større område end Esbjerg. Jeg tror på, at folk fra eksempelvis Ribe og Bramming eller andre småbyer har et andet perspektiv på lokalpolitik, siger Anders Toft Andersen, der både er lokalformand for Radikale Venstre for Esbjerg og Fanø kommuner og kandidat til kommunalvalget.

Anne Marie Geisler Andersen håber også på at få selskab fra politikere i den sydlige del af Esbjerg Kommune.

- Vi skal ikke være et Esbjergparti, og vi viser allerede ansigt i den sydlige del af kommunen, men det hele vil blive lettere, hvis vi havde kandidater hernede fra, for så kunne vi nå bredere ud, siger hun.

Annonce

Håber på mindst to kandidater

Både Anne Marie Geisler Andersen og Anders Toft Andersen peger på, at de tager mod både folk, der allerede er medlemmer af partiet og folk, der ikke er det endnu.

- Ofte melder man sig ind i et politisk parti op til et kommunalvalg, hvis man vil have indflydelse, siger Anne Marie Geisler Andersen, der håber på i hvert fald en kandidat fra henholdsvis Ribe og Bramming og også gerne fra andre mindre byer.

Er du en Radikal Venstre politiker?

Kendetegnene på en Radikale Venstre politikker i Esbjerg Kommune er ifølge Anne Marie Geisler Andersen og Anders Toft Andersen:

- At man kan se fordele i både det sociale og det liberale.

- At man ønsker frihed til at leve, som man vil.

- At man mener, at dialogbaseret demokrati er vigtig, og alle skal have lov til at ytre sig.

- At man er fortaler for pragmatiske løsninger og finder sagen vigtigst frem for, hvilken anden partifarve, man samarbejder med.

Radikale Venstre for Esbjerg og Fanø kommuner har 70 medlemmer.

Hvis du har en Radikale Venstre politiker gemt i maven - eller allerede er medlem af partiet - og kan se dig selv som kommunalvalgskandidat, kan man kontakte Anders Toft Andersen på telefon 20541492 - også hvis man blot har spørgsmål. Man kan også finde ud af mere på Facebooksiden Radikale Venstre Esbjerg/Fanø.

- Vi har opstillingsmøde den 10. marts, men man kan også melde sig på banen senere end det. Hvis man er medlem af partiet, kan man desuden snuse til politikken ved voees åbne lokalbestyrelsesmøder, siger Anders Toft Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce