Rasmus og Keld elsker kaffe: - Kaffe kan pirre ens nørdgen
Mange mennesker elsker kaffe og er mere eller mindre afhængige af det. Men hvad er god kaffe? To kaffe connaisseurs fra Ribe, Keld Christensen og Rasmus Duus Godskesen, giver her deres syn på det og giver også råd til, hvordan man selv kan få det bedste ud af kaffe.
Copy link address
Rene Aunsbjerg Fogh ran@ugeavisen.dk
Annonce
Keld Christensen har drevet Marsk Kaffe i syv år og har en meget stor passion for god kaffe. Men hvad god kaffe præcis er, er i hans øjne meget individuel. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Rasmus Duus Godskesen har været barista hos Temper Chokolade i et års tid, og i hans øjne kan man aldrig få bedre kaffe end bønnens kvalitet eller ens teknik. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Keld Christensen får kaffebønner hjem til Farup fra blandt andet Brasilien, Etiopoen og El Salvador. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Farveforskellen og duften på bønnerne er stor før og efter, de er blevet ristet. Foto: René Aunsbjerg Fogh