Annonce
Ugeavisen Ribe

René er klar med en serie plakater fra Ribe

Fotografen René Jørgensen har lavet en serie Ribeplakater. Her er det Bigband Ribe i gågaden Foto: Bo Maimburg
René Jørgensen har produceret en helt serie af plakater med Ribemotiver, og de sælges via butikken ARJørgensen.
Annonce

Ribe: Den lokale fotograf, René Jørgensen, er med sit store Nikon kamera over skulderen synlig i Ribes bybillede. Ja, nogen vil nok stille spørgsmål ved, om han kan gå lige uden kameraet over skulderen.

Nogle af de motiver, han har fanget med sit kamera, har han fået lavet til plakater og indrammede fotos i passepartout, og så har han fået trykt postkort af motiverne. Alle tre ting sælges nu i sønnen Anders' butik, ARJørgensen.

Når han har udvalgt et motiv, sender han det videre til et firma, der giver det en grafisk bearbejdelse, så det nærmest ligner en tegning.

- Jeg har lavet serien, da jeg jo har en stor glæde for den by, jeg bor i, og der er samtidig mange, der har spurgt mig, om ikke de kunne købe mine billeder som plakater. Det er et professionelt grafisk firma, der bearbejder billederne, og jeg er selv rigtig godt tilfreds med resultatet, siger René Jørgensen.

René har i første omgang udvalgt syv motiver, som han har fået trykt som plakater. Det er blandt andet en vægter, et fra Kulturnatten, et håndboldbillede af Ribe-Esbjerg HH og Big Band Ribe, der laver Streetparade og spiller i gågaden.

- Jeg har allerede solgt en del billeder, og man vil kunne se dem i udstillingen hos ARJørgensen, hvis man vil se udvalget, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce