Annonce
Ugeavisen Ribe

Restaurant i Ribe fornyr sig: Jacob A hæver kvaliteten på menukortet

Burgerne på Jacob A er noget af det, der fremhæves, og som blot på udseendet kan lokke kunder til. Privatfoto
Det nye menukort har velkendte, men forbedrede retter samt en række drikkevarer, man ikke kan få andre steder i byen.
Annonce

Ribe: Der er på det seneste sket en stribe af fornyelser på Jacob A, der byens steakrestaurant. Der er kommet retromøbler ind i restauranten, udstyret i køkkenet er nyt og så er menukortet også skiftet ud.

- Vi har fået et nyt menukort, men faktisk er der stadig mange af de velkendte retter på fra tidligere. Dog har vi haft fokus på at hæve kvaliteten på maden, så vi eksempelvis selv former burgerbøfferne af fars fra en slagter. Det hele bliver bedre, og man kan sige, at vi får en ny stil. Det har restauranten også trængt til, og den nye stil mener jeg, passer bedre til Ribe, ligesom navnet jo også gør, siger Kerem Das, ejer af Jacob A.

For knap et år siden er der kommet ny kok i køkkenet, den erfarne tyrkiske kok Kamil Yapici. Han og Kerem Das fremhæver Jacob A’s burgere, hvor bøffen er flammegrillet og krydret med et specialkrydderi. Derudover kan man stadig få de velkendte gode ben, mens også oksemørbraden er værd at nævne.

- Vi får også veganske og vegetar løsninger på menukortet, og når det kommer til drikkevarerne skiller vi os også ud fra byens andre restauranter. Vi har nemlig blandt andet lækker italiensk lemonsodavand og den italienske specialitet Gia Giamas, der er en frugtsirup, som kan blandes til lækre drinks med og uden alkohol, forklarer Kerem Das.


Vi har fået et nyt menukort, men faktisk er der stadig mange af de velkendte retter på fra tidligere. Dog har vi haft fokus på at hæve kvaliteten på maden

Kerem Das, ejer Jacob A


Der er yderligere også både champagnebrus og gin hass på fad, ligesom at Kerem Das på sigt håber – når tilladelsen gives fra regeringen – at man kan komme til at holde åbent til klokken 02 hver torsdag, fredag og lørdag.

Kamil Yapici og Kerem Das, Jacob A i Ribe
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce