Annonce
Ugeavisen Ribe

RIBE: Behandlere arbejder sammen ved briksen

Charlotte Bo Rask og Sys Nygaard Iversen tilbyder nu behandlinger, hvor de begge er i gang på kunden på samme tid.

Tre behandlinger på samme tid – healing, zoneterapi og øreakupunktur - fra to forskellige behandlere giver en stærkere effekt hos kunden

Annonce

De to behandlere i Ribe, Charlotte Bo Rask og Sys Nygaard Iversen, der er i lokalefællesskab på Ribe Sundhedscenter, har fundet på, at de kan kombinere deres to behandlingsformer på samme tid. Det betyder, at deres kunder både kan spare tid og nok også få et bedre resultat.

Normalt vil kunden starte med at få øreakupunktur hos Charlotte, hvorefter kunden kommer ind på briksen hos Sys. Her følger Charlotte med, hvor hun begynder sin healing og zoneterapi ved ansigtet. Samtidig begynder Sys sin zoneterapi og healing ved fødderne.

Annonce

Giver kraftig virkning

- De behandlingsformer, vi udbyder, arbejder godt sammen. En kombination af øreakupunktur, healing og zoneterapi giver en kraftigere virkning. Kunderne bliver mere afslappede og falder til ro i en travl hverdag, forklarer Charlotte Bo Rask, mens Sys supplerer:

- Der er tale om behandlinger, hvor helhedsenergien styrkes, fordi vi er to healere, der arbejder på kroppen på samme tid. Samtidig er det tidsbesparende for kunden med tre behandlinger på samme tid, da vores kombinerede behandling tager en times tid i stedet for, at kunden skal komme på to forskellige dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce