Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe BK spillede skidt - men vandt stort

Der blev jublet over mål fem gange, da Ribe mødte Spangsbjerg. Arkivfoto
Annonce

Fodbold, serie 1: Ribe BK - Spangsbjerg 5-0 (2-0)

Mål RBK: Jacob Hansen 3, Thomas Clausen og Jonas Fuglsang.

Det er ikke tit, at man kan være utilfreds med spillet, når der står 5-0 i eget holds favør efter kampen. Men det var træner Kristian Bendixen, da Ribe BK lørdag havde slået Spangsbjerg med 5-0 i en kamp, som ripenserne sad på fra start til slut og førte 2-0 ved pausen.

- Jeg er tilfreds med resultatet, men holdet leverede ikke som aftalt. Vi måtte give dem en opsang i pausen, fordi vi sløsede for meget. Der var for mange børnefejl og idéløst spil. Det blev heldigvis bedre i anden halvleg, men det var stadig ikke som ønsket, sagde træneren efter kampen, hvor Jacob Hansen strålede med et flot hattrick.

Sejren sender Ribe BK på god afstand af nedrykningspladserne og sørger samtidig for, at holdet stadig har mulighed for at nå oprykningspladserne.

Annonce

Flotte mål sikrede sejr

I serie 2 lagde Hviding IF/Kvik 70 også afstand til nedrykningspladserne, da man vandt 2-0 over Jerne på to flotte mål i første halvleg. De blev scoret af Rasmus Johansen og Søren Pihl.

- Vi var klart det bedste hold på banen, og vi havde ret godt styr på tingene. Sejren gør, at vi er tæt på at forblive i serie 2, og det er rart, når vi ser på, hvor mange afbud, vi har været ramt af de seneste kampe, siger træner Brian Daugaard.

I damernes serie 1 var der dog ikke glæde hos Hviding IF/Ribe BK, der med et 2-0-nederlag til Hedensted nok nu må indse, at det ikke bliver til oprykning i år.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce