Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe BK vandt halvgrim kamp

Klaus Nielsen (t.v.) kunne sammen med assistenttræner Jacob Hansen glæde sig over en sejr i en uskøn kamp.
Det var ikke kønt, men det blev lørdag til tre point for Ribe BK, der vandt 2-0 hjemme mod Ringkøbing
Annonce

Fodbold, serie 1: Fodbold behøver aldrig at være kønt for at give point. Sådan må træner for Ribe BK nok konkludere, efter Ribe BK sejrede på hjemmebane med 2-0 over Ringkøbing lørdag eftermiddag.

Godt nok var han meget tilfreds med første halvleg, hvor Jesper Jensen scorede til 1-0 på et flot langskud, men i anden halvleg blev affæren mere rodet. Og selvom gæsterne var tæt på at kunne udligne et par gange, endte hjemmeholdet til sidst med at finde rytmen igen og sikre sejren på 2-0. Det skete, da Anders Hostrup udnyttede et straffespark begået mod ham selv.

- I første halvleg var vi heldigvis lige så fokuserede som i tidligere kampe, og i anden halvleg arbejdede vi forbilledligt. Det er en styrke også at kunne vinde halvgrimme kampe, og det glæder mig også at se, at drengene var glade og lettede over en sejr på denne måde. Der er vist ingen tvivl om, at vi har stolpe ind for tiden, sagde Klaus Nielsen efter kampen.

De tre point betyder, at Ribe fortsat byder sig til i toppen af rækken. Man ligger nummer tre med to point op til Bramming B med tre kampe tilbage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Trio Gemini gæster Ribe

Annonce