Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe by night: En rolig og hyggelig handelsdag og aften i Ribe

Der bliver liv i Ribes gågade til Ribe by night på fredag den 11. september. Arkivfoto
Butikkerne i gågaden indbyder kunderne til en hyggelig handelsoplevelse til Ribe by night
Annonce

Ribe: I foråret blev den store handelsbegivenhed, Ribe by night, aflyst på grund af corona.

Arrangementet - der jo altid er et stort tilløbsstykke - kan heller ikke nu afholdes på samme måde som tidligere, men Ribe Handelsstandsforening er på fredag den 11. september klar med en mere rolig Ribe by night.

- Vi kan jo ikke risikere at holde en traditionel Ribe by night, men butikkerne vil gerne give kunderne en god oplevelse. De vil samtidig gerne vise, at Ribe er den gode, hyggelige og atmosfærefyldte handelsby. Det er årsagen til, at vi har skabt en lidt anderledes og hyggeligere Ribe by night, siger Ketty Sørensen fra Ribe Handelsstandsforening.


Butikkerne vil gerne give kunderne en god oplevelse, og de vil samtidig gerne vise, at Ribe er den gode, hyggelige og atmosfærefyldte handelsby

Ketty Sørensen


Der er flere af butikkerne, som vil uddele smagsprøver til kunderne, og de vil med vin og andre lækre ting give folk en oplevelse. Selvfølgelig med respekt for corona.

Butikkerne vil også sælge lysposer for at tydeliggøre Ribe Handelsstandsforenings gode samarbejde med Stafet for Livet, der afholdes samme aften.

Der er musik i gaderne, spejderne laver aktiviteter ved Lasbo Foto, og så er der marked på Skibbroen ind til slutningen af eftermiddagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce