Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe Byferie giver stor julegave til Ribe

Heidi Maimburg, direktør på Ribe Byferie, giver 250.000 kroner til legepladsprojektet ved Ribe Fritidscenter.
Ribe Byferie giver 250.000 kroner til Ribe Fritidscenters legepladsprojekt og bliver dermed guldsponsor.
Annonce

Ribe: I år skulle Ribe Byferie have fejret feriecenterets 25 års jubilæum, men det blev, ligesom så meget andet, udskudt på grund af coronanedlukningen.

Jubilæet bliver dog fejret, men det var ikke nok for Ribe Byferies direktør, Heidi Maimburg. Hun har på vegne af feriecentret nemlig givet 250.000 kroner til legepladsprojektet ved Ribe Fritidscenter, som en del af deres jubilæum.


Vi har i år 25 års jubilæum, og det skulle vi have fejret i maj måned, men det blev jo udsat som så meget andet. Vi vil dog gerne benytte jubilæet til at give en tidlig julegave til det gode projekt ved Ribe Fritidscenter.

Heidi Maimburg


- Vi har i år 25 års jubilæum, og det skulle vi have fejret i maj måned, men det blev jo udsat som så meget andet. Vi vil dog gerne benytte jubilæet til at give en tidlig julegave til det gode projekt ved Ribe Fritidscenter. Projektet er jo utrolig godt, og udover at blive til gavn for alle i Ribe vil det jo også være til gavn for vores gæster, og vi vil derfor gerne støtte projektet, siger Heidi Maimburg.

Annonce

Har stor gavn af byen

Hun lægger stor vægt på, at Ribe Byferie bruger byens kvaliteter over for deres gæster, og det er jo en af årsagerne til, at det er vigtig for byen, at der er noget at tilbyde turisterne i området.

- Vi har i alle de 25 år, vores feriecenter har eksisteret, haft stor gavn af byens aktiviteter og kvaliteter, og vi vil jo gerne have noget ekstra at tilbyde vores gæster. Vores gæster får i forvejen gratis adgang til Ribe Svømmebad, så det er jo oplagt, at de besøger legepladsen, når de alligevel er ude ved Ribe Fritidscenter. Ribe har meget at byde på til de lidt større børn, og nu kommer der så noget til de lidt mindre børn, og det bliver da et kæmpe plus, siger Heidi Maimburg.

- Da vi selv havde mindre børn, tog vi til Madsbyparken i Fredericia, og nu kan vi i stedet trække børnefamilier hertil. Jeg er ikke i tvivl om, at vores gæster vil få gavn af legepladsen, og så får de lokale et nyt samlingssted. Så det glæder mig, at vi nu kan give en tidlig julegave til byen i vores jubilæumsår, siger Heidi Maimburg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce