Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe: Dansk Outlet er klar til at åbne med ny ejer

Line Christiansen Hansen er ny indehaver af Dansk Outlet, og hun glæder sig til at kunderne kommer ind og handler nu igen. Foto: Bo Maimburg
Line Christiansen Hansen har overtaget halvdelen af Dansk Outlet Ribe, og hun ser frem til at sætte sit præg på butikken.

Ribe: Det er ikke et ukendt ansigt, man møder, når man kommer ud i Dansk Outlet fra denne uge, selvom Line Christiansen Hansen er ny ejer.

Hun har nemlig været ansat i butikken igennem de sidste tre år, så hun kender kunderne og kunderne kender hende. Men hun er ny ejer af stedet af Dansk Outlets Ribeafdeling, der har eksisteret igennem de sidste seks år.

- Jeg glæder mig rigtig meget over, at vi igen har fået lov til at åbne. Jeg ved, at der er mange kunder, der også har savnet butikken, mens hele Danmark har været lukket ned. Vi har rigtig mange faste kunder, men vi har også hele tiden mange nye kunder, der enten kommer her fordi de har hørt om os, eller fordi de ser os fra Hovedvejen, siger Line Christiansen Hansen.

Butikken er fyldt helt op med nye varer, og der er stort set ikke et sted, hvor der er plads til mere.

- Vi har brugt tiden i nedlukningen på at gøre butikken klar til genåbningen. Så butikken er virkelig klar til kunderne og fyldt med gode varer til sæsonen. Den pludselig vinter sikrede, at vi fik solgt alle vintervarer via vores webshop.


Vi har brugt tiden i nedlukningen på at gøre butikken klar til genåbningen. Så butikken er virkelig klar til kunderne og fyldt med gode varer til sæsonen.

Line Christiansen Hansen


Der bliver solgt rigtig mange habitter hos Dansk Outlet i Ribe, og det skyldes at Line og resten af personalet tager sig tid til at ekspedere. Foto: Bo Maimburg

Mange af de varer, de sælger, er deres egne mærker som Carnet, som de selv får produceret i Østen. Andre varer er partier de køber op, men der er udelukkende tale om nye varer af en god kvalitet.

- Vi er rigtig gode til at sælge habitter, fordi vi tager os tid til det. Men vores kunder kommer generelt for at købe alle former for varer, siger Line Christiansen Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce