Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe-Esbjerg henter målfarlig ligaprofil

Torben Petersen fra Århus Håndbold gjorde ondt på Ribe-Esbjerg HH, da holdene mødtes i november 2019 med 11 mål. Nu skifter han til den vestjyske klub. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Torben Petersen, tidligere Århus Håndbold, skifter til Ribe-Esbjerg i næste sæson.
Annonce

Håndbold: Ribe-Esbjerg HH får fra næste sæson tilgang af en stærk og målfarlig bagspiller. Klubben har nemlig skrevet en to-årig kontrakt med 27-årige Torben Petersen, der tidligere har spillet for Århus Håndbold og senest i franske Istres.

Det er en spiller, som gjorde ondt på Ribe-Esbjerg i sidste sæson, da Torben Petersen scorede hele 11 mål i hjemmebanenederlaget på 27-30 til Århus Håndbold.

Torben, der opvokset i Tønder, var da også en markant profil i Århus Håndbold i sidste sæson med 103 rene mål i sæson 19-20, hvor han havde en af ligaens højeste scoringsprocenter blandt bagspillerne.

Cheftræner for Ribe-Esbjerg HH, Kristian Kristensen, vurderer, at Torben Petersen passer godt ind i spilkonceptet i REHH og kommer til at spille en stor rolle.

- Torben har en professionel tilgang til håndbold på og uden for banen. Han er tovejsspiller, taktisk begavet og laver mål og assist på højt niveau. Og så kan han spille både venstre back og playmaker, siger han, mens Torben Petersen ser frem til at tage ansvar som én af de bærende spillere i næste sæson.

- Ribe-Esbjerg har en spændende trup af unge og rutinerede. Jeg glæder mig til at fortsætte min udvikling i et rigtigt godt set up i REHH.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

KLUMME: Vanens magt

Annonce