Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe-Esbjerg sikrer sig backtalent

Annonce

Håndbold: Ribe-Esbjerg har sikret sig en forstærkning på højre back til næste sæson. Klubben har nemlig i kamp med flere andre ligaklubber indgået aftale med én af de mest spændende venstrehåndede unge talenter i dansk håndbold, 21-årige Emil Grønbech Hansen.

Han har de sidste sæsoner været en markant profil på Skives hold, der p.t. ligger på 2. pladsen i 1. division, og i denne sæson er han holdets topscorer.

Cheftræner for Ribe-Esbjerg HH, Kristian Kristensen, vurderer, at Emil Grønbech Hansen har forudsætningerne for at blive en dygtig ligaspiller med den gode fysik suppleret af højt angrebsniveau med skudkraften som det primære varemærke.

- Vi har fulgt Emil gennem længere tid og haft flere gode samtaler med ham. Vi er sikre på, at han kan udvikle sig og bidrage til holdets fremtidige profil. Emils power giver en ny dimension i vores angrebsspil, siger Kristian Kristensen.

Emil Grønbech Hansen har gennem de sidste tre år i Skive opnået en masse spilletid med gode muligheder for at rykke opad i sportsligt niveau, og han sigter også efter at udvikle sig i Ribe-Esbjerg HH.

- Jeg er klar til en ny udfordring på et højere niveau, hvor jeg får mulighed for at træne noget mere og have hovedfokus på håndbold. Ribe-Esbjerg kan tilbyde de sportslige udfordringer, som jeg søger, siger han.

Parterne har indgået aftale på to år frem til 2023.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce