Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe-Esbjerg styrker bagkæden med rutineret målscorer

Marcus Mørk har spillet for Skanderborg Håndbold siden 2018, men fra næste sæson trækker han den blå Ribe-Esbjerg trøje over hovedet. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Marcus Mørk er fra næste sæson Ribe-Esbjerg spiller.

Ribe-Esbjerg HH: Det er én af herrehåndboldligaens mere spændende boldspillere, som i næste sæson skal tørne ud for Ribe-Esbjerg HH.

33-årige Marcus Mørk, der har en fortid i Mors-Thy, Aalborg, Nice og siden 2018 Skanderborg Håndbold, har nemlig indgået en to-årig aftale med vestjyderne.

Trods en sæson, hvor Marcus Mørk i Skanderborg ofte har været afløseren i bagkæden, er det alligevel blevet til 47 mål og 33 målgivende assist. Og Marcus Mørk glæder sig til at blive en del af setuppet i REHH.

- Der er tegning til, at det kan blive et rigtigt spændende og slagkraftigt hold. Efter en sæson, hvor jeg ikke har fået så meget spilletid, glæder jeg mig til at få en ny start og nye udfordringer, siger Marcus Mørk, mens cheftræner Kristian Kristensen er klar til at tage imod den alsidige spiller:

- Marcus besidder flere af de kompetencer, vi har jagtet til bagkæden. Spidskompetencen er duelspillet, hvilket åbner op for yderligere udvikling af vores offensiv. Herudover indgår Marcus også i de defensive planer - ligesom jeg forventer, at Marcus generelt skal bidrage med sin enorme spillerfaring på øverste hylde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce