Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe-Esbjerg styrker på ny deres bagkæde

Ribe-Esbjerg: Ribe-Esbjerg har i den netop overståede sæson i flere kampe været afhængig af få bagspillere blandt andet grundet skader og sygdom, og det har sat et præg på resultaterne.

Derfor har Ribe-Esbjerg træner, Kristian Kristensen, haft fokus på at styrke denne del af holdet, så man bliver mere robuste, og nu har klubben skrevet kontrakt med med den 27-årige venstrehåndsspiller Jonatan Mollerup.

Han har tidligere været tre år i Ajax i 1. division, kort forbi den franske liga, men de seneste tre sæsoner været en markant målscorer for IFK Ystad i den svenske liga.

For Kristian Kristensen er det betryggende, at der nu er flere stærke kort på alle pladser i bagkæden.

- Jeg har fulgt Jonatan i mange år. Han er en klog, stor og stærk tovejs-spiller, der har masser af mål og målgivende afleveringer i venstrehånden. Jonatans personlige kompetencer vil ligeledes passe rigtigt godt ind på holdet, siger han, mens Jonatan Mollerup selv ser frem til at spille i den  danske herreliga:

- Den bliver jo stærkere og stærkere. Efter en god snak med Kristian er jeg overbevist om, at skiftet til REHH’s seriøse projekt er det rette for mig.

Der er skrevet en etårig kontrakt med Jonatan Mollerup. For nogle uger siden blev der derudover skrevet en toårig aftale med tidligere Århus Håndbold spiller William Aar. Han kan dække alle pladser i bagkæden.

Gunnar Steinn Jónsson og Runar Karason er to af bagspillerne, der enten har eller vil forlade klubben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce