Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe får en ny brugskunstforretning i gågaden

Torsdag 14. november havde butikken Stjernestøv sidste åbningsdag i Ribes gågade, og allerede fredag begyndte en ny butik at rykke ind. Foto: Kåre Welinder
Ejeren bag forretningerne Rømø og Fanø Lys åbner butik i det tidligere Stjernstøv i Ribes gågade.
Annonce

Ribe: Knap har butikken Stjernestøv i Ribes gågade lukket dørene for sidste gang, før en ny lejer er klar til at overtage lokalerne på Nederdammen 37.

Søren Olesen fra Skærbæk har nemlig været hurtig på aftrækkeren, siden han fandt ud af, at et butikslokale i Ribes gågade blev ledigt. Derfor åbner han nu sin tredje brugskunstforretning efter forretningerne Rømø Lys og Fanø Lys, der ligger på de to nævnte øer. Butikken i Ribe bliver i samme stil, men får dog ikke navnet Ribe Lys, men derimod Huset Ribe.

- Jeg er altid kommet meget i Ribe, og har faktisk i flere år haft kig på byen i forhold til at åbne butik her. Så da Christiane fra Stjernestøv ville gerne ud, passede det hele godt sammen. Jeg ville gerne have julesalget med, og det når jeg nu, siger Søren Olesen, der åbner butikken onsdag 27. november. siger Søren Olesen, der ikke har tænkt sig at have produktion af stearinlys i Ribe, som han har i de to andre butikker, men derimod vil koncentrere sig om brugskunst, delikatesser, gavekurve med mere.

- Jeg slog til, da muligheden var det, og jeg mener butikken passer rigtigt godt til byen, så jeg glæder mig til at åbne, siger Søren Olesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce