Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe får et nyt bilhus med navnet Premium Biler

Ribe har fået endnu et bilhus, og det er Alexander Zornig, der står bag virksomheden, der hedder Premium Biler.
Annonce

Ribe: Alexander Zornig er manden bag det nye bilfirma, Premium Biler, der er åbnet på Industrivej i lokalerne, der tidligere har huset Ribe El-salg.

Alexander Zornig har et stort og bredt udvalg af biler. Foto: Bo Maimburg

Han åbnede bilhuset Premium Biler for en lille måned siden, og der har været stor travlhed siden.

- Jeg har et godt udvalg af biler til en fornuftig pris. Jeg sælger kun biler, kunderne kan være trygge ved.  De har alle været igennem et Autotjek, så kunderne er sikret, at bilen er gennemgået for fejl og mangler, siger Alexander Zornig.

De biler, der sælges fra Premium Biler, er alle med 12 måneders Cargarantie forsiking.Biler har altid haft Alexanders store interesse, og han har tidligere været både ansat og har selv haft et bilhus i Aarhus.

Annonce

Søger det rigtige udvalg

Alexander Zornig bruger rigtig meget tid på at finde de rigtige biler til de rigtige priser, så han hele tiden har et godt og bredt udvalg.

- Når jeg indkøber en bil, køber jeg den altid, som om den er til mig selv. Og det betyder, at jeg altid kigger på den med kritiske øjne.

Alexander Zornig har åbnet et nyt bilhus i Ribe, Premium Biler. Foto: Bo Maimburg

- Jeg vil gerne opbygge et bilhus fra bunden, og det må gerne ske stille og roligt, så jeg kan følge med og sikre, at alle kunderne får den rette behandling. Jeg gør mig altid umage med at give alle kunder en god behandling, når de besøger mig. De biler, jeg sælger, er udelukkende biler, der har gode tal, og som alle er i en god stand.

- Jeg glæder mig rigtig meget over, at jeg har åbnet bilbutik i min hjemby. Jeg oplever, at det er en stor fordel, at vi er så mange bilhandlere i byen, for vi har virkelig noget at vise kunderne, når de kommer og kigger på bil i Ribe. Det er en fordel for alle, at vi er så mange i byen.

- Det har overrasket mig meget, at der kommer så mange kunder ind fra gaden, og som bare ønsker at kigge bil uden at have ringet først. Det vidner om, at kunderne ser store muligheder i Ribe som bilby, siger Alexander Zornig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce