Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe Fritidscenters Venner: Støtteforening savner støtte

Støtteforeningen Ribe Fritidscenters venners formand, Henning Nielsen, vil sammen med bestyrelsen være mere aktive, når verden genåbner, og de overvejer at cykle rundt og uddele flyers til folk i byen. Foto: Bo Maimburg
Ribe Fritidscenters nye støtteforening savner medlemmer, og bestyrelsen opfordrer folk til at melde sig ind. Arbejdet handler ikke kun om støtte til Ribe Historie- og Aktivitetspark.

Ribe: Da ”Støtteforeningen Ribe Fritidscenters Venner” havde stiftende generalforsamling var det med store ambitioner. Bestyrelsen ønskede at skabe aktiviteter, støtte fritidscenteret, komme med nye ideer til stedet, og så ville de gerne skabe sammenhold hos indbyggerne i den gamle Ribe Kommune.

Nedlukningen af Danmark har påvirket arbejdet, men formand Henning Nielsen og resten bestyrelsen vil nu være aktive i målsætningen om at få skabt en stærk støtteforening.

- Vi havde en klar ambition om at få 2.000 medlemmer, for det vil betyde, at vi står stærkt overfor fonde, men det er jo ikke lykkes. Jeg tror, vi har været for dårlige til at sprede det gode budskab, men der er jo også meget, der ikke har kunnet lade sig gøre i et år, hvor meget har været lukket ned. Jeg tror desværre, at folk har troet, at det udelukkende handlede om at støtte Ribe Historie og Aktivitetspark, men det er jo ikke tilfældet. Det er jo i øjeblikket det, der fylder arbejdet omkring Ribe Fritidscenter, men der er jo meget andet. Det handler om at støtte, men det handler også meget om, at vi viser sammenhold og opbakning, siger Henning Nielsen.


Vi havde en klar ambition om at få 2.000 medlemmer, for det vil betyde, at vi står stærkt overfor fonde, men det er jo ikke lykkes. Jeg tror, vi har været for dårlige til at sprede det gode budskab.

Henning Nielsen


Foreningens formål er at understøtte og bistå med kulturelle arrangementer, fritidsarrangementer og lignende. Det er også foreningens formål at formidle kontakten og skabe goodwill mellem Ribe Fritidscenter og borgerne eller virksomheder, der ikke er faste brugere af Ribe Fritidscenters anlæg.

- Det har været en fornøjelse at blive kontaktet af mennesker, der ønsker at hjælpe os. Vi har blandt andet fået kontakter fra folk i Hviding, og jeg kunne ønske, at vi kunne få hjælp fra Hviding, og så kunne vi måske tilbyde vores hjælp til dem ved julefrokoster eller en byfest.

- Vi vil nu ud og være synlige. Vi vil gerne, når verden tillader det, komme ud og fortælle om vores planer til grupper, og så overvejer vi at tage rundt og uddele flyers, siger Henning Nielsen.

Hvis man ønsker at tilmelde sig, kan det ske ved at indbetale 200 kroner til Mobile Pay nummereret 102603.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce