Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe Håndboldklub vil nu atter have et herreseniorhold

Jan Larsen skal stå i spidsen for et nyt herrehold hos Ribe HK. Foto: Bo Maimburg
Ribe Håndboldklub har ansat to dygtige trænere på herresiden.
Annonce

Ribe: Igennem de senere år har Ribe Håndboldklub været inde i en rivende udvikling. Ungdomsholdene har markeret sig på bedste vis, og klubben har sikret sig trænere på højt niveau til alle ungdomsholdene, og det har givet stor succes.

Og nu satser klubben også på at få et godt herrehold.

Det glæder klubbens næstformand, som selv har været spiller og træner tilbage i klubbens storhedstid.

- Vi indkalder spillere til et møde, og vi vil der fortælle om de planer, vi går med. Og vi håber selvfølgelig, at der møder en masse spillere op, siger Teddy Barrett.

Det er Jan “Smonny” Larsen og Lars Jytzler, der skal stå for holdet, og det er dermed lagt i rigtig gode hænder.

- Da Jan Larsen valgte at flytte tilbage til Ribe, tog jeg selvfølgelig en snak med ham for at finde ud af, hvordan vi kunne bruge ham i klubben. Og jeg kunne med det samme mærke, at han var klar på at gøre en indsats. Han er virkelig en kapacitet, og jeg er sikker på, at han i et tæt makkerskab med Lars Jytzler kan skabe det, der skal til, for at vi kan få herrehåndbolden tilbage i klubben.

Klubben har et hold i serie 1 i den kommende sæson, og det er håbet, at der kan skabes et hold, der allerede kan rykke op til jul, så Ribe Håndbold får et jyllandsseriehold.

Annonce

Målet er 3. division

- Målet er at få et hold i 3. division. Alt afhænger jo af, hvor mange der kommer til træning. Med den ungdomsafdeling, vi har skabt, er det vigtigt, at vi har noget, vi kan tilbyde de unge, når de rykker op som seniorer. Vi håber på, at der kommer mange unge spillere, men vi har også fat på nogle rutinerede spillere, som kan være med, ligesom vi også håber at kunne tiltrække talentfulde spillere fra nogle af de mindre omegnsklubber, siger Teddy Barrett.

Udover at tilbyde gode trænere, vil klubben bakke holdet op ved blandt andet sende spillerne på en træningslejr.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce