Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe Handel støtter foreningslivet: Stort musikarrangement på Hovedengen

Der kommer masser af god musik på Hovedengen i Ribe 26. juni, hvor Sko/Torp, Mathilde Falch og Troels Gustavsen giver koncerter, arrangeret af Ribe Handel for at støtte byens foreninger. PR-foto.
Med stort koncertarrangement på Hovedengen i Ribe støtter Ribe Handel byens Tulipankomite, der er trængt efter to aflyste tulipanfester. Tulipanfestens overskud går normalt til byens foreninger, og med tre koncerter håber Ribe Handel at kunne hjælpe foreningerne økonomisk.

Ribe: Lørdag 26. juni kommer der liv og god musik på Hovedengen, når Ribe handel i samarbejde med Tulipankomitéen afholder stort koncertarrangement.

Forud er gået et planlægningsarbejde, hvor Ribe Handel har inviteret Tulipankomiteen til bordet, da man ønsker at hjælpe de hårdt trængte foreninger, som i to år ikke har kunnet afvikle Tulipanfesten og dermed ikke har kunnet få økonomisk støtte herfra.

Resultatet er blevet, at man på Hovedengen 26. juni kan opleve Sko/Torp, Mathilde Falch og Troels Gustavsen, der tidligere var en del af gruppen NOAH. Tulipankomiteen og Ribe Håndboldklub, Ribe Badmintonklub og Ribe Fodboldklub stiller med frivillige, og skulle der været et overskud, vil det gå til foreningerne. Den fulde risiko for arrangementet påtages af Ribe Handel.

Annonce

Tag mad med

- Vi håber meget, at hele byen vil støtte op og købe de 600 billetter, der skal til for at arrangementet kører rundt. Det bliver en walk-in sit down koncert, og områdets firmaer kunne sagtens benytte lejligheden til at forkæle deres medarbejdere, siger næstformand i Ribe Handelsstandsforening, Claus Pedersen.

Han forklarer, at Ribe Handel og Tulipankomitéen har valgt, at publikum selv må tage mad med og håber i den forbindelse, at de vil købe take-away ved medlemmer af Ribe Handel indenfor restaurationer.

- Restaurationerne opfordres desuden til at støtte Tulipankomitéen med et bidrag. Drikkevarer må ikke medbringes til arrangementet, da det netop er denne del, vi håber at kunne lave et overskud på, der skal gå til foreningerne, siger Claus Pedersen.

Billet

Billetter til arrangementet kan købes via billetten.dk eller facebook. Billetten koster 375,00 kroner plus gebyr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Henrik fra Hviding er stolt over at være hjerteløber: - Der er ikke noget, der er større end at være med til at redde liv

Annonce