Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe har et serie 3 hold fyldt med kvalitet

Brian Jørgensen er træner det for unge og talentfulde serie 3 hold i Ribe BK, og han tror på, at det kan blive en succesfuld sæson. Privatfoto
Ribe BK's andethold spiller i foråret i serie 3, og træner Brian Jørgensen tror på, at holdet kan være med i toppen af rækken, selv om man lige er rykket op.

Fodboldoptakt: Op, ned og så op igen. Sådan har de forgange tre sæsoner været for Ribe BK's andethold, der har taget turen op og ned mellem serie 4 og serie 3.

Står det til træner Brian Jørgensen skal den elevatortur imidlertid stoppe nu, og holdet skal blive i serie 3.

- Vi kan helt sikkert godt begå os i serie 3, og jeg mener faktisk, at vi bør være med i toppen af rækken. Det mål, kan vi indfri, hvis alle på holdet vil det, og det tror jeg, man vil, siger han.

Annonce

Brian Jørgensen var egentlig kun en nødløsning i efterårssæsonen, men han har forlænget samarbejdet og påtaget sig ansvaret for holdet endnu en sæson. Det er en lovende og bred trup, han råder over til forårets kampe.

- Der er høj kvalitet og potentiale i truppen. Halvdelen af den af 19-20 år, men det er ikke nødvendigvis en ulempe, for i deres ungdomsår har de været skolet så godt, at de spiller som ældre og mere rutinerede spillere. Jeg er i en situation, hvor jeg skal fravælge mange dygtige spillere, og det er næsten et drømmescenarie, siger Brian Jørgensen og peger på især den unge målmand, Marius, som en spiller der bliver en vigtig mand for holdet.

Han ved dog godt, at når man er et andethold, så kan chancen for, at nogle af serie 3 spillerne kan blive rykket op til serie 1 holdet, til stede. Samtidig påpeger han vigtigheden i, at en klub som Ribe BK har en velfungerende seniorafdelingen på tværs af alle hold.

- Der sker jo en løbende naturlig udskiftning på serie 1 holdet, og så er det fra mit hold, erstatninger kommer. Som udgangspunkt er det dog denne trup, der er nu, jeg råder over i foråret, siger træneren.


Der er høj kvalitet og potentiale i truppen. Halvdelen af den af 19-20 år, men det er ikke nødvendigvis en ulempe, for i deres ungdomsår har de været skolet så godt, at de spiller som ældre og mere rutinerede spillere.

Brian Jørgensen, træner Ribe BK serie 3


Første kamp spilles fredag den 9. april på hjemmebane mod Vorbasse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce