Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe har fået endnu en isenkramforretning

Flere kunder var mandag inde i den nye butik, Brinck Isenkram, for at se, hvad der er på hylderne, Foto: René Aunsbjerg Fogh
Lavere priser på isenkram. Det er det, der venter kunderne i Ribes nyeste butik, der åbnede i weekenden.
Annonce

Ribe: - Den her butik har jeg ikke set før. Er den ny?

Spørgsmålet kommer fra en pige, der kigger ind i Brinck Isenkrams nye butikslokale i Saltgade 4 mandag formiddag.

Og det er ganske godt spottet af pigen, for lørdag slog butikken dørene op for første gang, og mandag var der flere kunder inde og snuse.

- Jeg er her, fordi jeg er nysgerrig. Det er jo en god idé med sådan en butik, men jeg er spændt på, om der er plads til tre isenkræmmere her i Ribe, lyder det fra Herdis Skjøth.


Vi har da nogle af de samme varer, som jeg så sælger billigere, men der er også mange ting, som de har og jeg ikke har, så jeg mener, at der er plads til os alle.

Joachim Brinck


Det mener indehaver Joachim Brinck dog, at der er. Han har store forventninger til, at Brinck Isenkram nu har åbnet dørene i Ribe.

- Jeg er ikke nervøs over udsigten til at konkurrere med Kop og Kande og Imerco. Vi har da nogle af de samme varer, som jeg så sælger billigere, men der er også mange ting, som de har og jeg ikke har, så jeg mener, at der er plads til os alle. Det er vores setup og koncept omkring isenkram til gode priser, der skal give os succes her i Ribe. Det er jo en fantastisk by, og der er et godt flow af mennesker her, siger han.

Butikkerne

Joachim Brinck har 30 års erfaring som isenkræmmer og driver butikkerne sammen med sin kæreste Anna, og der er siden 2019 åbnet butikker i Blåvand, Skagen, Ebeltoft, Løkken, Hirtshals, Tønder, Nykøbing Mors og altså Ribe til august.

Ud over butikker rejser Brinck Isenkram også rundt på festivaler, havnefester, kræmmermarkeder og outletmarkeder med stande.

Butikslokalet, hvor Brinck Isenkram nu er åbnet, har fået en kærlig hånd - især udvendigt, og Joachim Brinck påpeger, at det faktisk er sjovt, at han er blevet spurgt om farven på facaden af butikkens udlejer.

- Udlejeren har jo sagt, at han har villet vente på den rette lejer, og det håber jeg da, at jeg kan vise, at jeg er, siger han.

Det er isenkram varer til spotpris, der er konceptet hos Brinck Isenkram. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Butikken har fået en kærlig hånd inden åbningen, hvor der stadig manglede det sidste, da den åbnede første gang lørdag. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce