Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe Historie- og Aktivitetspark: Gregers støtter med 50.000 kroner

Gregers Bruun giver 50.000 kroner til Ribe Historie- og Aktivitetspark. Foto: Bo Maimburg
Tømrermester H Bruun & Søn har givet et sponsorat på 50.000 kroner til den kommende Ribe Historie- og Aktivitetspark.
Annonce

Ribe: Så er der endnu en stor bidragsyder til Ribe Historie og Aktivitetspark ved Ribe Fritidscenter på plads. Det er den lokale tømrermester, H Bruun & Søn, der drives af Gregers Bruun, og han ser frem til at følge parkens udvikling.


Jeg er slet ikke i tvivl om at Ribe Historie og Aktivitetspark bliver et stort plus for Ribe ,og jeg er sikker på at det bliver rigtig godt.

Gregers Bruun


- Jeg er slet ikke i tvivl om, at Ribe Historie og Aktivitetspark bliver et stort plus for Ribe, og jeg er sikker på, at det bliver rigtig godt. Jeg støtter det ikke for mine egne børns skyld, for de er ved at være for store til at bruge stedet, men jeg er sikker på, at der er mange af de lokale, der får stor gavn af den nye legeplads, sgier Gregers Bruun.

- Jeg er også sikker på, at det bliver et stort plus for Ribe som turistby. Vi har rigtig mange gode museer og aktiviteter for voksne, men det kan jo være svært at få børn til blive begejstret for et museum, så jeg er sikker på, at det bliver et ekstra plus for Ribe som turistby, siger tømrermester Gregers Bruun.

Han støtter i forvejen Team Rynkeby, Kræftens Bekæmpelse, børnecancerfonden og muskelsvindfonden. Og så bidrager han til en stribe lokale foreninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce