Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe HK er ambitiøse: Målet er to 2. divisionshold

I 2017 kunne Ribe HK juble over oprykning til 3. division, og hvis det står til Teddy Barrett vil seniorholdene i Ribe HK igen snart kunne juble over succes i divisionerne. Arkivfoto: John Randeris

Ribe: Ribe Håndboldklub har igennem de senere år arbejdet på at styrke klubbens ungdomsafdeling. Det er lykkes til fulde, og nu går klubben også med ønsker og ambitioner om, at klubbens seniorhold skal styrkes og rykke op.

- Vi har på damesiden lavet et rigtig godt holdfællesskab med Skovlund Ansager Håndboldklub, og det har fungeret rigtig godt. Vi vil gerne fortsætte det gode samarbejde, og vi kan se, at der er flere og flere af vores ungdomsspillere, der gerne vil blive og spille i klubben. På herresiden lå vi nummer 1 i serie 1, da Danmark lullede ned, og der var en klar målsætning om, at vi skulle rykke op med det hold. Det er Jan Smonny Larsen, som træner holdet, og der er en rigtig god stemning omkring holdet. Vi har en målsætning, om at vi indenfor fire til fem år har begge hold i 2. Division, og det mener vi er realistisk, siger Teddy Barrett.

- Vi vil gerne være den klub, der samler de gode seniorspillere her i området, og vi kan på den måde sikre, at folk fortsætter med at spille håndbold. Håndboldkulturen er der, og vi skal bare sikre, at vi fortsætter de gode takter. Det er jo også vigtigt, at vi har noget, vi kan tilbyde ungdomsspillerne, når de rykker op, siger Teddy Barrett der også glæder sig over, at økonomien er på plads i klubben, som er en nødvendighed, hvis man skal være ambitiøs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce