Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe HK har fået tidligere dansk mester på holdet

27-årige Stine Knudsen skal nu bidrage med masser af erfaring fra Håndboldligaen, når hun går på banen for Ribe HK i 3. division. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Stine Knudsen er begyndt at spille håndbold i Ribe HK to år efter, hun blev dansk mester med København Håndbold.
Annonce

Ribe: En 27-årig håndboldspiller, der har en DM guldmedalje, og som har spillet otte år som professionel. Det er det, som Ribe HKs damehold i 3. division har fået tilgang af i form af Stine Knudsen. Tidligere har hun spillet i både SønderjyskE og seneste to år i København Håndbold, men blev i 2018 mæt af håndbold.

- Jeg havde ikke lyst til håndbold mere og havde brug for luftforandring, så jeg endte i Ribe, da min søster, svoger og deres børn bor her. Ribe er en fantastisk by, og jeg føler mig allerede hjemme, fortæller Stine Knudsen, der brugte håndboldpausen på at spille fodbold på Ribe-Hvidings damehold, hvor hun to år i træk blev suveræn topscorer.

Hun har fået job på asylskolen i Ribe, og er efter en to årig pause nu begyndt på at spille håndbold igen på et noget lavere niveau.

- Ribe HK er er fantastisk klub. Jeg har kun været med til træning nogle få gange, og jeg mærker allerede den særlige atmosfære og klubfølelse, der er her. Niveauet er faktisk godt, og træningen er god. Jeg kan drage mange paralleller mellem København Håndbold og Ribe HK, siger Stine Knudsen, der har det fint med den formodede lederrolle, hun får på Ribes hold.

- Det er ikke naturligt for mig at være en leder, men med min erfaring er det fint, at jeg bliver det. Det er dog vigtigt for mig at være ydmyg, jeg skal ikke komme ind og bestemme over de andre, for det, jeg egentlig helst vil, det er at spille håndbold som en del af et hold og ikke som holdets vigtigste spiller, siger hun.

Sølv og guld

Stine Knudsen kommer oprindeligt fra Taulov. Hun har spillet som venstre fløj SønderjyskE og for København Håndbold. Her fik hun DM-sølv i den første sæson, mens hun i en skadesplaget anden sæson vandt DM guld i 2018.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce