Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe Kulturnat får et bredt tema

Kulturnatkomiteen har planer om, at levende lys igen skal være en del af Kulturnatten i Ribe. Arkivfoto

De fire elementer - jord, ild, luft og vand - skal danne ramme om aktiviteterne til Kulturnatten i Ribe til oktober.

Annonce

Ribe: Til oktober skal der endnu engang holdes Kulturnat, og som altid skal der et tema, der skal fungere som inspiration til aktørerne. I år er komiteen blevet enige om temaet De fire elementer - jord, ild, luft og vand, og det er Lene Unnerup godt tilfreds med.

- Temaet skal jo gerne kunne danne nogle billeder i hovedet på de aktører, der vil bidrage til Kulturnatten, og det her emne er ret bredt, siger hun og nævner, at aktiviteterne eksempelvis kunne omfatte noget historie, noget om klima og energi eller sågar noget filosofisk.

- Jord kunne handle om udgravning og fund, ild kunne handle om den store brand i Ribe i 1580, luft om vindkraft, mens vand kunne omhandle det maritime Ribe, kultursvampen eller stormfloder, siger Lene Unnerup, som derudover afslører hun, at Kulturnatkomiteen i år vil arbejde for at have fakler i gågaden samt mere liv i gaden.

For at sparke endnu mere gang i inspirationen for den kommende Kulturnat inviterer komiteen til inspirationsmøde på Danhostel. Det foregår den 18. februar klokken 19.00, og alle er velkomne.

- Vi håber, at mange vil deltage i mødet, så man kan idéudveksle med hinanden, siger Lene Unnerup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce