Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe Mæglerne indtager boligmarkedet: Lokal mægler er gået solo

Thomas Gerken ser frem til at kunne sælge boliger i Ribeområdet. Privatfoto
Thomas Gerken er startet som selvstændig ejendomsmægler og er klar på de udfordringer, der kommer.
Annonce

Ribe: Der er kommet en ny spiller på Ribes boligmarked. Thomas Gerken, som tidligere har været daglig leder hos EDC i Ribe, er nemlig gået solo og har startet Ribe Mæglerne.

- Det har altid været en drøm at skulle starte min egen forretning og bygge noget op fra bunden. Jeg kunne godt tænke mig at koncentrere mig om det, jeg er god til, nemlig at sælge huse. Desuden ser jeg frem til, at være herre i eget hus og selv bestemme, hvad tiden skal bruges på, siger Thomas Gerken, som er 31 år og født og opvokset i Ribe.

Han indrømmer dog, at det bliver svært at komme ind på markedet, hvor tre allerede etablerede ejendomsmæglerforretninger er. Men han er klar på udfordringen.

- Jeg kommer med ny energi og gåpåmod, og så har jeg et stort netværk, som kan være min fordel. Flere har allerede tilkendegivet, at de vil have mig til at sælge deres hus, fortæller Thomas Gerken, der tilføjer, at han byder ind med et konkurrencedygtigt salær, ligesom han som flere andre ejendomsmæglere også kører konceptet "solgt eller gratis".

Ud over at være fri nok til hverken at have nogen faste åbnings- eller telefontider, vil Thomas Gerken forsøge at være en moderne mægler på den måde, at han vil lave boligvideoer til sin hjemmeside og Facebookside.

- Jeg kommer til at skræddersy kundernes boligsalg fuldstændig, som de ønsker det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce