Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe og Vejen: Autoværksted tæt på kommunegrænsen

Martin Tinggaard har startet Abildskær Auto & Maskinværksted lige udenfor Ribe. Foto: Bo Maimburg
Abildskær Auto- & Maskinværksted er navnet på et nyt autoværksted beliggende lige udenfor Ribe.

Harreby: På en gård mellem Ribe og Sdr. Hygum, hvor også skillelinjen er mellem Esbjerg og Vejen kommuner, ligger det økologiske landbrug Abildskærgaard, hvor der produceres økologiske grøntsager, grise, kalve, får, geder og kyllinger.

Nu er der også kommet et autoværksted på adressen. Det er automekaniker Martin Tinggaard, der står bag virksomheden med navnet Abildskær Auto & Maskinværksted.


Jeg har fået de første kunder, men jeg har da god plads til flere, så jeg tager gerne imod henvendelser fra alle. Jeg har altid drømt om at blive selvstændig, og jeg glæder mig til at give kunderne en god betjening, hvor der er fokus på god kvalitet og tillid.

Martin Tinggaard


- Jeg har fået de første kunder, men jeg har da god plads til flere, så jeg tager gerne imod henvendelser fra alle. Jeg har altid drømt om at blive selvstændig, og jeg glæder mig til at give kunderne en god betjening, hvor der er fokus på god kvalitet og tillid, siger Martin Tinggaard.

Annonce

Stor erfaring

Han er klar til alle typer opgaver, og han er også klar på at servicere alle bilmærker. Han kan forsikre kunderne om, at alle garantier vil kunne fortsætte hos ham.

Han kan godt lide den gode tætte kontakt til kunderne, og mekanikeren ser frem til at tage imod kunderne på værkstedet. Han har en bred erfaring indenfor alle bilmærker, men han er også klar på smedeopgaver.

- Jeg har i mit tidligere arbejde også stor erfaring med reparation af maskiner, og jeg er derfor også klar, hvis eksempelvis landbruget har brug for at få deres maskiner repareret eller serviceret, siger Martin Tinggaard.

- Der er næsten dagligt mellem fem og ti kunder i gårdbutikken, og der er en god synergi i, at der nu sker endnu mere her på gården. Der er slet ingen tvivl om, at der er flere nye aktiviteter og tiltag på vej, siger han.

Martin Tinggaard kan servicere alle typer af bilmærker, og tager også gerne smedeopgaver. Foto: Bo Maimburg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce